Galatasaray Galatasaray ara vermeden Schalke maçı hazırlıklarına başladı

Galatasaray ara vermeden Schalke maçı hazırlıklarına başladı

03.11.2018 - 17:22 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Schalke 04 ile karşılaşacak olan Galatasaray, karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Galatasaray ara vermeden Schalke maçı hazırlıklarına başladı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, Fenerbahçe maçında 90 dakikada oynayan oyuncular, salonda yenilenme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise antrenmana dinamik ısınmayla başladı. Daha sonra bire bir, ikiye iki ve üçe üç dar alan oyunları oynandı. Ana bölümde sınırlı alanda oyunsal formda dayanıklılık çalışması gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Schalke 04 karşılaşması için pazartesi günü saat 12.30'da özel bir uçakla Almanya'nın Düsseldorf kentine hareket edecek. Galatasaray'ın maçtan önceki son antrenmanı TSİ 20.30'da Arena AufSchalke'de ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek. Teknik direktör Fatih Terim ve bir futbolcu TSİ 20.00'de Arena AufSchalke'nin medya merkezinde düzenlenecek olan basın toplantısına katılacak.