Şampiyonlar Ligi Galatasaray-Club Burgge maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray-Club Burgge maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

25.11.2019 - 11:57 | Son Güncellenme:

Galatasaray-Club Brugge maçı için geri sayım başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu beşinci maçında Belçika temsilcisi Club Brugge ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da gözler maçın oynanacağı gün ve saate çevrildi. Grupta 1 puanı sadece rakibi karşısında alan Galatasaray Avrupa Kupalarında son 11 maçtır galibiyet yüzü göremedi. Peki Galatasaray-Club Brugge maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray-Club Burgge maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Galatasaray-Club Brugge maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Son dönemde Galatasaray'da yaşanan sakatlıklar Fatih Terim'i düşündürüyor. Forvet hattında yer alan iki oyuncusu da sakat olan Fatih Terim'in yarın oynanacak olan maçta ileri uçta hangi isme şans vereceği büyük merak konusu. Avrupa Kupalarında çıktığı son 11 maçta galibiyet alamayan sarı kırmızılı takım bu platformda galibiyete hasret! Şampiyonlar Ligi A Grubunda 1 puan alabilen Galatasaray, PSG ve Real Madrid ile oynadığı maçlardan puan çıkaramadı. Şampiyonlar Ligi son maçında Real Madrid'e deplasmanda 6-0'lık skorla kaybeden Sarı Kırmızılı takımda UEFA Avrupa Ligine kalabilmek adına Club Brugge ile oynanacak olan müsabaka büyük önem arz ediyor. Peki Galatasaray-Club Brugge maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

GALATASARAY-CLUB BRUGGE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Belçika temsilcisi Club Brugge ile 26 Kasım Salı akşamı saat 20:55'te karşı kariıya gelecek. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan müsabakada Slovak hakem Ivan Kruzliak düdük çalacak. Mücadele beIN SPORTS HD 1 ekranından naklen yayınlanacak.

 UEFA AVRUPA LİGİ AŞKINA!

Şampiyonlar Ligi A grubunda yer alan temsilcimiz Galatasaray, yarın akşam Club Brugge karşısında kritik bir müsabakaya çıkacak. Grupta 1 puan ile son sırada yer alan Galatsaray, UEFA Avrupa Ligine kalabilmek için Club Brugge karşısında mutlak galibiyet almak zorunda! Son maçında Fransa deplasmanında grubun lideri PSG'ye konuk olacak olan Galatasaray son maçlar öncesinde kazanıp UEFA Avrupa Ligi vizesini cebine koymanın hesaplarını yapıyor. Club Brugge grupta 2 puanla üçüncü sırada yer alıyor.