Basketbol Galatasaray Darüşşafaka maçı ne zaman oynanacak?

Galatasaray Darüşşafaka maçı ne zaman oynanacak?

19.03.2016 - 14:48 | Son Güncellenme:

Galatasaray Darüşşafaka maçı ertelendiği açıklandı. Spor Toto Basketbol Ligi'nde Galatasaray Odeabank ile Darüşşafaka Doğuş arasında bugün Abdi İpekçi'de saat 19.00'da oynanması gereken basketbol maçı terör olayları nedeniyle ertelendiği bildirildi. Galatasaray Darüşşafaka maçı ne zaman oynanacağı henüz belirtilmedi.

Galatasaray Darüşşafaka maçı ne zaman oynanacak

Galatasaray Odeabank-Darüşşafaka Doğuş maçı bugün İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle ertelendi.

Haberin Devamı

İstiklal Caddesi'nde bu sabah patlama meydana geldi. Bu hain terör saldırısının ardından Spor Toto Basketbol Ligi'nde bugün Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 19.00'da oynanması gereken Galatasaray Odeabank-Darüşşafaka Doğuş maçı ertelendi.

Galatasaray Darüşşafaka maçı ne zaman oynanacak?

Darüşşafaka Doğuş kafilesi patlamanın meydana geldiği Taksim'de otelde kampta bulunan oyuncuların ciddi psikolojik sorun yaşamaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

TBF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Spor Toto Basketbol Ligi’nin 22.hafta müsabakalarından Galatasaray Odeabank–Darüşşafaka Doğuş mücadelesi ertelendi.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 22.hafta müsabakalarından Galatasaray Odeabank–Darüşşafaka Doğuş takımlarımız arasında bugün saat 19.00 de oynanacak müsabaka ile ilgili olarak, Darüşafaka Doğuş kulübünün "Taksim'deki bomba olayı sırasında basketbol takımının Taksim bölgesinde olmaları ve halen aynı bölgede otelde kampta bulunan sporcularının ciddi psikolojik sorun yaşamaları nedeniyle, müsabakanın ertelenmesi" talebi ve Galatasaray Kulübünün de TBF'nin bu nedenle alacağı karara saygılı olduklarına dair beyanları değerlendirilerek, söz konusu müsabakanın Darüşafaka Doğuş kulübü'nün "gösterdiği gerekçelere" dayalı olarak ileride açıklanacak bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir.

Haberin Devamı

Diğer basketbol müsabakalarının ise programlandığı şekilde oynanacağı kamuoyuna duyurulur."