Galatasaray Galatasaray forvet transferini bitiriyor! 28 Ocak Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray forvet transferini bitiriyor! 28 Ocak Galatasaray transfer haberleri

28.01.2019 - 13:04 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da forvet transferi konusunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Alan ve Pato konusunda anlaşma sağlayamayan Galatasaray'da rota Rusya'ya çevrildi. Spartak Moskova'dan Ze Luis ve Zenit'de forma giyen Artem Dyzuba'ya için çalışmalarını yürüten Galatasaray'da Ze Luis için resmi teklifin yapıldığı iddia edildi. İşte 28 Ocak Galatasaray transfer haberleri...

Galatasaray forvet transferini bitiriyor 28 Ocak Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray transferde rotasını Avrupa'ya çevirdi. Çin'de forma giyen Alan ve Alexandre Pato transferlerinden bir sonuç alamayan Galatasaray transferde rotayı önce İtalya'ya ardıdnan ise Rusya'ya çevirdi. Rusya'nın köklü kulüpleri arasında yer alan Zenit ve Spartak Moskova'da forma giyen iki isim'i gündemine alan Galatasaray bu isimlerden birine resmi teklif yaptı.Teklifin kabul edilmesi halinde Ze Luis'in kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Diğer aday ise 2018 Dünya Kupasında Rusya milli takımı ile yıldızlaşan Artem Dzyuba! 1,96 boyunda ve güçlü fiziği ile dikkat çeken golcü oyuncunun Zenit ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray'ın Artem Dyzuba'yı bonservisi ile birlikte kadrosuna katmayı çok istediği bunun yanı sıra Beşiktaş'tada forma giyen Manuel Fernandes ile Galatasaray'ın anlaşmaya çok yakın olduğu duyuruldu.

Galatasaray forvet transferinde bombayı patlatıyor: Artem Dzyuba

Ara transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray için Rusya'dan bomba bir iddia geldi. Cim Bom'un Zenit forması giyen Artem Dzyuba'yı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü

Ara transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala Galatasaray'la ilgili Rusya'dan bomba bir iddia geldi.

Haberin Devamı

İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın 10 futbolcuyla birlikte görüşme hâlinde olduklarını açıkladığı Sarı Kırmızılılar'da Artem Dzyuba aşkı yeniden alevlendi.

Galatasaray forvet transferini bitiriyor 28 Ocak Galatasaray transfer haberleri

Rus basını, Zenit Saint Petersburg forması giyen 30 yaşındaki santrfor için Cim Bom'un ciddi girişimlerde bulunduğu yazdı.

Ivan Karpov'un paylaştığı habere göre oyuncuyu geçtiğimiz yaz kiralamak isteyen Galatasaray, bu kez bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak istiyor.

2018 Dünya Kupası'nda çeyrek final oynayan Rus Milli Takımı'nda gösterdiği performansla yıldızlaşan Dzyuba'nın Zenit ile 2020 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösterilen 1.96 boyundaki forvet, bu sezon 23 maçta 10 kez fileleri havalandırırken 7 de asist kaydetti.

Tecrübeli futbolcu, bugüne kadarki futbol yaşantısında Rusya dışında hiçbir ülkede top koşturmadı. (Fanatik)

Mitroglou, Terim'in onayını bekliyor

Galatasaray’da Yunan forvet Kostas Mitroglou’nun ismi forvet için ağırlık kazanıyor.

Galatasaray forvet transferini bitiriyor 28 Ocak Galatasaray transfer haberleri

Marsilya’nın 30 yaşındaki forvetinin işini bitiren sarı-kırmızılı yönetim, teknik kadronun cevabını bekliyor. Teknik direktör Fatih Terim’in onay vermesi durumunda Yunan golcünün transfer edileceği öğrenildi.

Diğer taraftan Alan konusunda yaşanan pürüzleri ortadan kaldıran sarı-kırmızılılar, Brezilyalı hücum oyuncusunu yarın İstanbul’a getirmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Diagne, Aslan olmak istiyor

Cuma gecesi sosyal medyadan yaptığı Galatasaray paylaşımları ile taraftarları heyecanlandıran Diagne'nin gözünün sarı-kırmızılı ekipte olduğu belirtildi.

Kasımpaşa Başkan Vekili Hilmi Öksüz, "Diagne'nin transferle ilgili herhangi bir bilgim yok. Zaten Galatasaray'ın o kadar parası da yok" ifadelerini kullansa da Senegalli golcünün, sarı-kırmızılı formayı giymek için böyle bir yol izlediği belirtildi.

Galatasaray forvet transferini bitiriyor 28 Ocak Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray'ın bu transferde son dakika sürprizi yapabileceği belirtiliyor.

FORMALI FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Golcü oyuncu, İnstagram'da önce "Galatasaray, Diagne ile prensipte anlaştı" haberini paylaştı. Ardından bunu silip, Galatasaray forması giydiği bir görsel paylaştı.

Diagne'nin takipçi artırmak için böyle bir yol izlediği yorumları yapılsa da asıl gerçeğin, Galatasaray sevdası olduğu bildirildi. (Fotomaç)

Rus basını, Fernandes'in Süper Lig'deki adresini açıkladı!

Yılan hikayesine dönen Alan transferinde mutlu sona ulaşan G.Saray atağını sürdürüyor... Rus basınının iddiasına göre; bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Manuel Fernandes, Galatasaray'la el sıkıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray forvet transferini bitiriyor 28 Ocak Galatasaray transfer haberleri

Haberde; Portekizli yıldızın Galatasaray ile anlaştığını ve işin sadece imzaya kaldığını ileri sürüldü.

Lokomotiv Moskova ile sarı-kırmızılıların görüşmelerini sürdürdüğü, transferin ya birkaç gün içinde ya da sezon sonuna resmiyet kazanacağı belirtildi. Fernandes 2011-14 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giymiş, golleri ve adrese teslim pasları ile dikkat çekmişti. 32 yaşındaki futbolcu, 2018'de Rusya'da 'yılın futbolcusu' seçilmişti.

(Sabah)