Galatasaray Galatasaray’ın forvet laneti geri geldi

Galatasaray’ın forvet laneti geri geldi

07.09.2016 - 09:46 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da yeni transfer Kolbeinn Sigthorsson'un 1 ay sahalardan uzak kalacak olması moralleri bozdu. Lukas Podolski'nin iyileşme süreci sürüyor. Riekerink Sinana Gümüş ve Berk İsmail Ünsal'a hazır olun dedi.

Galatasaray’ın forvet laneti geri geldi

Süper Final’de sakatlanan Poldi henüz iyileşemezken, Eren Derdiyok ise Akhisar maçını bitirememişti. Yetmezmiş gibi yeni transfer Sigthorsson da İzlanda Milli Takımı'ndan ‘yaralı' döndü ve 1 ay yok.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın iki sezondur golcüden yana yüzü gülmüyor. Geçen yıl Burak Yılmaz, Lukas Podolski ve Sinan Gümüş'ten aylarca yararlanamayan sarı kırmızılılar yine aynı tehlikeyle karşı karşıya kaldı.

G.Saray'da forvete ilaç diye alınan Kolbeinn Sigthorsson da sakatlandı. İzlanda Milli Takım kampında sakatlanan ve İstanbul'a dönen Sigthorsson en az bir ay yeliş sahalardan uzak kalacak.

Sarı-kırmızılı ekip, İzlandalı forvetin sol diz iç menisküsünde yırtık olduğunu ve operasyon geçirdiğini duyurdu. Deneyimli oyuncudan en az 1 ay yararlanamayacak olan G.Saray, tam bir forvet laneti yaşıyor. Podolski'nin de sakatlığının devam etmesi nedeniyle elinde sadece Eren kalan Riekerink, kanatlarda görev yapan Sinan Gümüş'ü ileride değerlendirecek. İzlandalı futbolcu ise 24 Eylül'deki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

SİNAN VE BERK İSMAİL’E HAZIR OL EMRİ

Galatasaray’ın yaşadığı bu talihsizlik forvet hattını da vurdu. Yeni isim Eren Derdiyok ileri uçta yalnız kaldı. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, Sigthorsson ve Lukas Podolski'nin yokluğunda Eren'e alternatif olarak Sinan ve Berk İsmail'e ‘hazır ol' emri verdi. (Amkspor)

Yazarlar