Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi Sow endişesi

Galatasaray maçı öncesi Sow endişesi

03.08.2013 - 08:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin başarılı golcüsü Sow'un Senegal Milli Takımı kadrosuna çağırılması, G.Saray ile oynanacak Süper Kupa finali öncesi tedirginlik yarattı.

Galatasaray maçı öncesi Sow endişesi


Fenerbahçe, TFF Süper Kupa Finali'nde Galatasaray ile oynayacağı maçta golcü oyuncusundan yoksun kalma tehlikesi yaşıyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Alain Giresse tarafından Senegal'in Fransa'nın başkenti Paris'te Zambia ile oynayacağı hazırlık maçının 25 kişilik kadrosunda Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Moussa Sow da yer alıyor.

Sow, 14 Ağustos'ta Paris'te oynanacak maç için hazırlıklarını birkaç gün öncesinden yapması beklenen Senegal'in kampına katılması halinde, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı oynayacağı Süper Kupa finalinde forma giyemeyecek.

Senegal Futbol Federasyonu tarafından 14 Ağustos'ta oynanacak maç için kampın ne zaman başlayacağı açıklanmazken, Fenerbahçe'nin 11 Ağustos tarihindeki Süper Kupa ile çakışması halinde golcü oyuncu için izin istemesi bekleniyor.

Senegal'in kadrosunda Eskişehirspor'un yeni transferi Alfred Ndiaye de yer alıyor.

İşte Senegal'in 25 kişilik kadrosu:

KALECİ : Bouna Coundoul, Cheikh Ndiaye, Issa Ndoye

DEFANS : Lamine Gassama, Issa Cissokho, Lamine Sané, Cheikhou Kouyaté, Kara Mbodji, Papy Djilabodji, Cheikh Mbengue, Pape Ndiaye Souaré

ORTA SAHA : Salif Sané, Mouhamed Diamé, Pape Couly Diop, Sadio Mané, Idrissa Gana Guèye, Stephane Badji, Alfred Ndiaye

FORVET : Mame Birame Diouf, Moussa Sow, Pape Modou Sougou, Dame Ndoye, Ibrahima Baldé, Mbaye Niang

Yazarlar