Galatasaray Galatasaray, Orduspor'a konuk oluyor

Galatasaray, Orduspor'a konuk oluyor

28.09.2012 - 17:38 | Son Güncellenme:

Son 3 maçını kazanan lider Galatasaray, Hector Cuper ile evinde bileği bükülmeyen Orduspor'a konuk oluyor.

Galatasaray, Orduspora konuk oluyor

Lider Galatasaray'da hedef Orduspor deplasmanında hem galibiyet serisini sürdürmek hem de Braga maçı öncesi moral depolamak. Bu sezon yenilgisi bulunmayan ev sahibi ekip ise lidere ilk mağlubiyetini tattırmanın peşinde.

Galatasaray'da Baros, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Sercan Yıldırım ve Ceyhun Gülselam, teknik direktör Fatih Terim tarafından Orduspor maçının kadrosuna dahil edilmedi. Sakatlıkları süren Ujfalusi ve Sabri Sarıoğlu ile cezası devam eden Engin Baytar da Ordu'da forma giyemiyor.

Öte yandan sarı kırmızılı takımda 3 sarı kartı bulunan Selçuk İnan ise ceza sınırında bulunuyor. Selçuk İnan, Orduspor maçında da sarı kart görmesi durumunda, ligin 7. haftasındaki Eskişehirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

SAHASINDA YENİLGİSİ YOK
Orduspor, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde kendi sahasında oynadığı lig maçlarında hiç yenilmedi.

Mor-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezonun devre arasında takımın başına geçen Arjantinli ünlü teknik adam yönetiminde sahasında oynadığı 11 karşılaşmada 7 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Bu arada Karadeniz ekibinde zorlu sınav öncesi önemli bir eksik bulunmuyor

Süper Lig'de oynadığı 5 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik alan son şampiyon Galatasaray, 13 puanla zirvede yer alırken, 2 galibiyet, 3 beraberlik elde eden namağlup Orduspor ise 9 puan ve gol averajıyla 4. sırada bulunuyor.

Ordu 19 Eylül Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Orduspor-Galatasaray maçını hakem Barış Şimşek yönetecek. Karşılaşma Lig TV'den HD kalitesiyle naklen yayınlanacak.

ORDUSPOR - GALATASARAY
YAYIN: Lig TV
SAAT: 20.00

HAKEM: Barış Şimşek
STAT: Ordu 19 Eylül

ORDUSPOR: Fornezzi, Atilla, Iniguez, İbrahim Kaş, Garcia, Nizamettin, Umbides, Ali Çamdalı, Stancu, Barral, Hasan Kabze
TEKNİK DİREKTÖR: Hector Cuper

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Cris, Hakan Balta, Hamit, Melo, Selçuk, Amrabat, Umut(Elmander), Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim