Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi'nde kritik randevu! Galatasaray-PSG maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde kritik randevu! Galatasaray-PSG maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

01.10.2019 - 12:40 | Son Güncellenme:

Galatasaray-PSG maçı için gözler maçın oynanacağı saate çevrildi. Şampiyonlar Ligi'nde A Grubunda yer alan temsilcimiz Galatasaray gruptaki ikinci maçında bu akşam PSG'yi konuk edecek. Real Madrid'i sahasında 3-0'la geçen PSG karşısında taraftarı önünde ortaya güzel bir oyun çıkarıp puan veya puanlar almak isteyen Galatasaray'da yeni transfer Lemina bu maçta forma giyemeyecek. PSG'de ise sakatlıkları süren Cavani'nin yanı sıra cezalı Neymar'da bu maçta forma giyemeyecek. Peki Galatasaray-PSG maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Liginde kritik randevu Galatasaray-PSG maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda

Galatasaray-Paris Saint Germain Şampiyonlar Ligi maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu ikinci maçında temsilcimiz Galaasaray sahasında Paris Saint Germain'i konuk edecek. Fatih Terim yönetiminde 74. Avrupa maçına çıkacak olan Sarı kırmızılı takımda gözler maçın oynanacağı saate çevrildi. Bu sezson kadrosuna kattığı isimler ile büyük heyecan yaratan Galatasaray, birçok dünya yıldızını bünyesinde barındıran PSG karşısında nasıl bir performans sergileyecek büyük merak konusu!

Haberin Devamı

GALATASARAY-PARİS SAİNT GERMAİN MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray-Paris Saint Germain maçı bu akşam saat 22:00'de oynanacak. Türk Telekom Stadyumunda oynanacak olan mücadele beIN SPORTS 1 HD ekranından naklen yayınlanacak. Mücadelede Szymon Marciniak düdük çalacak.

Galatasaray, Terim yönetiminde 74. Avrupa maçına çıkıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında yarın Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG) takımını konuk edecek Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Avrupa kupalarında 74. mücadelesine çıkacak.

Sarı-kırmızılı takımı Süper Lig'de son 2 sezonda şampiyonluğa taşıyarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne götüren Terim, Avrupa kupalarındaki tecrübesiyle de dikkati çekiyor.

Haberin Devamı

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Avrupa kupalarında 73 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılı takım, 66 yaşındaki teknik adam yönetimindeki bu karşılaşmaların 30'unu kazanırken, 16'sında berabere kaldı. Galatasaray, Terim'in teknik direktörlüğündeki 27 karşılaşmayı ise mağlubiyetle tamamladı.

Tecrübeli teknik adamın teknik direktörlüğünde Avrupa kupalarındaki maçlarda 103 gol kaydeden sarı-kırmızılı ekip, kalesinde 102 gol gördü.

Galatasaray'ın Avrupa kupalarında Fatih Terim idaresindeki performansı şöyle:

Şampiyonlar Ligi'de 48 maç

Galatasaray, Terim'in teknik direktörlüğünde Şampiyonlar Ligi'nde 48 karşılaşma oynadı. Sarı-kırmızılı takım, Terim yönetimindeki 48 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 14 kez kazanırken, 10 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, 24 karşılaşmayı ise mağlubiyetle tamamladı.

UEFA Kupası'nda şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Avrupa kupalarında büyük başarılara imza attı.
Sarı-kırmızılı takım, Fatih Terim ile 1999-2000 sezonunda finalde Arsenal'i geçerek UEFA Kupası'nda şampiyonluğa ulaştı ve Avrupa'daki ilk kupasını kazandı.

Galatasaray, tecrübeli teknik adam idaresinde 2012-2013 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı bir performans ortaya koydu ve çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

Sarı-kırmızılı takım, Terim ile Avrupa kupalarında Real Madrid, Juventus, Manchester United, Paris Saint-Germain, Milan ve Borussia Dortmund gibi önemli ekipler karşısında zafer yaşadı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın rakibi PSG

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci haftasında Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile yarın karşılaşacak.

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma 22.00'de başlayacak. Mücadeleyi Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak.

Galatasaray beraberlikle başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk maçını Belçika deplasmanında Club Brugge ile oynayan Galatasaray rakibi ile golsüz berabere kaldı. Paris Saint-Germain ise ilk maçta grubun güçlü ekiplerinden Real Madrid'i evinde 3-0 yendi.

Neymar cezalı

Galatasaray maçına Paris Saint-Germain, Brezilyalı yıldızı Neymar'dan yoksun çıkacak. Neymar, PSG'nin Manchester United ile karşılaştığı Şampiyonlar Ligi 2018-19 sezonu son 16 turu rövanş maçında, rakip takım lehine Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasına gittikten sonra penaltı veren hakemin kararına "rezalet" yorumunu yaptığı için ceza almıştı.

Haberin Devamı

Neymar, UEFA'nın 2 maça indirdiği cezayı Galatasaray maçıyla tamamlayacak.

Galatasaray, Fransa futbolunu bilen futbolculara sahip

Sarı-kırmızılı takımın kadrosunda Fransa futbolunu yakından tanıyan isimler yer alıyor. Kariyerlerinde daha önce çeşitli Fransız takımlarında forma giymiş 8 futbolcu yer alıyor.

Daha önce Fransız takımlarında forma giymiş Galatasaraylı futbolcular şöyle:

"Mariano (Bordeaux), Michael Seri (Nice), Belhanda (Montpellier-Nice), Lemina (Lorient-Marsilya), Jimmy Durmaz (Toulouse), Sofiane Feghouli (Grenoble), Nzonzi (Amiens), Falcao (Monaco)"