Şampiyonlar Ligi Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

08.04.2013 - 15:04 | Son Güncellenme:

Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman?

9 Nisan Salı günü Türk Telekom Arena'da oynayacak. İstanbul'daki karşılaşma saat 21:45'te Star TV ekranlarından naklen izlenebilecek.

9 Nisan Salı günü Türk Telekom Arena'da oynayacak. İstanbul'daki karşılaşma saat 21:45'te Star TV ekranlarından naklen izlenebilecek.

Galatasaray Real Madrid maçı hangi kanalda?

9 Nisan Salı günü Türk Telekom Arena'da oynayacak. İstanbul'daki karşılaşma saat 21:45'te Star TV ekranlarından naklen izlenebilecek.


Şampiyonlar liginde Galatasaray Real Madrid rövanş maçı. Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta.

İlk maçta rakibine fazla direnemeyen Galatasaray iyi oyununa rağmen Real Madrid karşısında 3-0'lık bir yenilgi aldı ve Şampiyonlar liginde yarı final şansını oldukça zora soktu.

Galatasaray Real Madrid maçı saat kaçta?

Ancak her şeye rağmen Sarı Kırmızılı taraftarların takımlarına olan güvenleri tam ve rövanş maçında Real Madrid karşısında takımlarının rakibini eleyebileceğine inanıyorlar.

Güzel bir oyun taraftarlarına izleteceklerini belirten galatasaray'lı futbolcular Burak Yılmaz ve Dany gibi yıldız futbolcularının eksikliğine rağmen turu geçmeye çalışacaklarını söylediler.

Galatasaray Real Madrid maçı

Yarın gece saat 21.45'te başlayacak olan Galatasaray Real Madrid maçı Star TV'den canlı olarak izleyicilere ulaştırılacaktır.

Galatasaray - Real Madrid rövanş maçı 9 Nisan 2013 Salı akşamı saat 21.45'te oynanacak. Bu kritik mücadele Star TV'den canlı olarak yayınlanacak, maçı www.beyazgazete.com'dan da canlı takip edebilirsiniz.

Galatasaray Real Madrid maçının hakemi belli oldu!

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Real Madrid ile 9 Nisan Salı günü sahasında oynayacağı maçın hakemleri belli oldu.

21.45'te başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Stephane Laurent Lannoy yönetecek.

Lannoy'un yardımcılıklarını Frederic Cano ve Michael Annonier yapacak.

Laurent Stien'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri olarak ise Antony Gautier ve Ruddy Buquet görevlendirildi.

Real Madrid İstanbul'da!

Real Madrid, Galatasaray maçı için İstanbul’a geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında 9 Nisan Salı günü Galatasaray ile karşılaşacak İspanyol temsilcisi Real Madrid, İstanbul’a geldi.

Madrid’den havalanan özel uçakla Sefaköy’deki Genel Havacılık Terminali’ne gelen İspanyol takımı için yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Galatasaray taraftarının alınmadığı terminale gelen kafile, kendilerini bekleyen otobüse geçti.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, kulüp yöneticileri ve Mourinho’nun oğlunun da bulunduğu kafile, konaklayacağı Çırağan Kempinski Otel’e geçti.

-Real Madrid’in kadrosu-

İlk maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Sergio Ramos ve Xabi Alanso’nun yanı sıra Kaka ile Ricardo Carvalho da İstanbul’a getirilmedi.

Teknik direktör Mourinho tarafından belirlenen 21 kişilik kafilede şu oyuncular yer aldı: Iker Casillas, Diego Lopez, Antonio Adan, Jesus Fernandez, Raphael Varane, Pepe, Fabio Coentrao, Marcelo, Alvaro Arbeloa, Raul Albiol, Nacho Fernandez, Sami Khedira, Mesut Özil, Michael Essien, Luka Modric, Jose Maria Callejon, Angel Di Maria, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gonzalo Higuain, Alvaro Morata.

Ronaldo boğaz turunda!
Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı öncesinde Real Madrid boğaz turu yapıyor.
Galatasaray ile yarın gece oynayacak Real Madrid İstanbul'a geldikten sonra bugün boğaz turuna çıktı. Mor-beyazlı takımın süper starı Cristiano Ronaldo ise kendi özel Facebook sayfasından paylaştığı fotoğraf ile İstanbul sefasını sürdürdü.