Galatasaray Galatasaray - Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray - Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

09.04.2013 - 18:25 | Son Güncellenme:

Temsilcimiz Galatasaray bugün kendi evinde İspanyol ekip Real Madrid'le 3-0 lık yenilgiden sonra rövanş maçı için sahaya çıkacak.

Galatasaray - Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda

Galatasaray Real Madrid maçı saat kaçta?

Temsilcimiz Galatasaray bugün kendi evinde İspanyol ekip Real Madrid'le 3-0 lık yenilgiden sonra rövanş maçı için sahaya çıkacak.

Galatasaray Real madrid maçı hangi kanalda

Galatasaray Türk Telekom Arena stadında bu akşam Real Madrid ile rövanş maçına çıkıp ya devam ya da tamam diyecek.

Galatasaray Real Madrid maçı

Türkiye adına son yılların belki de Avrupa kupalarındaki en büyük eşleşmelerinden birisi olan Galatasaray - Real Madrid eşleşmesinde 2. maç için geri sayım başladı artık.

Galatasaray Real Madrid

Hem Galatasaray hemde Real Madrid 2. maç için dün son antrenmanlarını yaptılar ve artık maçın başlamasını beklemeye başladılar.

Öte yandan Real Madrid takımının dün yapılan son antrenmanında Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho ilk maçta Burak Yılmaz'a Ramos tarafından yapılan hareketin net bir penaltı olduğunu ancak maçın genelinde hakemin maçı iyi idare ettiğini belirtti.

Bu gece oynanacak olan Galatasaray Real Madrid rövanş maçı Türkiye saati ile saat 21.45'te başlayacak ve STAR TV ekranlarından canlı olarak izleyicilerle buluşacak. Karşılaşmayı Skorer.com'dan da canlı takip edebilirsiniz.

Yazarlar