Galatasaray Galatasaray son dakika transfer haberleri | Forvet transferinde son viraj

Galatasaray son dakika transfer haberleri | Forvet transferinde son viraj

21.01.2019 - 15:31 | Son Güncellenme:

Galatasaray transfer çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor! Garry Rodrigues ve Ozan Kabak'ı satan Galatasaray'da forvet transferi konusunda son viraja girildi. Çin'in Guangzhou Evergrande takımında forma giyen Brezilyalı forvet Alan Carvalho transferini bu hafta içerisinde bitirmesi bekleniyor. Alan Carvalho transferinin bitirilmesinin ardından gelecek vadeden genç bir yıldızın da kadroya katılması bekleniyor. İşte son dakika Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray son dakika transfer haberleri | Forvet transferinde son viraj

Galatasaray'da transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor. Forvet hattında yapılacak olan transferde ince eleyip sık dokuyan Galatasaray Çin'de forma giyen Brezilya'li golcü Alan Carvalho transferinde büyük aşama kaydetti. Brezilya'li forvet Alan'ın Sarı kırmızılı takım ile her konuda anlaşma sağladığı Çin kulübünün ise Galatasaray'dan biraz daha fazla bonservis elde etmek istemesinden dolayı transferin geciktiği bildiriliyor. Galatasaray'ın Alan Carvalho transferini bu hafta içerisinde bitirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Alan Carvalho transferinin ardından gelecek vadeden bir forveti daha takımına kazandırmak isteyen Galatasaray'da öne çıkan ismin Benjamin Tetteh olduğu ve Sparta Prag ile pazarlıkların sürdürüldüğü söyleniyor.

Galatasaray'da Dubai'ye Alan'ı almaya gitti

Forvet transferinde artık sona yaklaşan Galatasaray'da İkinci Başkan Abdürrahim Albayrak ve Futbol A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar transfer için Dubai'ye gitti. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Alan transferini bitirerek dönmeleri bekleniyor.

Galatasaray'dan Dubai'ye son dakika transfer çıkarması. Forvet transferinde artık sona yaklaşan Galatasaray'da İkinci Başkan Abdürrahim Albayrak ve Futbol A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar transfer görüşmeleri için Dubai'ye gitti.

Haberin Devamı

Galatasaray son dakika transfer haberleri | Forvet transferinde son viraj

Alan ve Adriano Dubai'de kampta

Albayrak ve Hanedar dün akşam saat 20:00 uçağı ile Sarı-Kırmızılı takımın transfer gündeminde olan ve takımının kampında Dubai'de olan Alan Carvalho ve Adriano için artık son girişimlerde bulunacak.

Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde bulunan Alan transferini noktalamak isteyen yöneticilerin Brezilyalı futbolcu ile İstanbul'a dönmesi bekleniyor. (Fanatik)

Galatasaray Tetteh ile anlaştı!

Nijerya basını, Galatasaray'ın 22 yaşındaki Ganalı santrfor Benjamin Tetteh'i 7.5 milyon Euro karşılığında transfer ettiğini açıkladı. 'Benjamin Tetteh kimdir, nerede oynuyor, kaç yaşında ve değeri ne kadar?' gibi soruların cevapları haberimizde.

Galatasaray son dakika transfer haberleri | Forvet transferinde son viraj

Nijerya ve Gana basını; Galatasaray'ın 22 yaşındaki Benjamin Tetteh ile 7.5 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladığını ve genç golcünün sağlık kontrolünden geçmek için İstanbul'a doğru yola çıktığını ifade etti.

Portekiz ekiplerinden Chaves'in 22 yaşındaki stoperi Marcao ile anlaşma sağlayan Galatasaray, bir orta saha, bir kanat ve 2 santrfor ile transferi noktalamayı hedefliyordu.

Galatasaray'da Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un gözden çıkartılması sonrasında elde kalan tek santrfor Muğdat Çelik'di. (Fotomaç)

Adriano, Aslan olmayı bekliyor

Cim Bom’un çok istediği Brezilyalı futbolcu, Arap ve Çin kulüplerinden gelen teklifleri reddetti. İmaj değiştirip, saçını da sarıya boyatan tecrübeli golcü, kulübü Spartak Moskova’yı ikna edip, Aslan olmayı bekliyor.

Haberin Devamı

Ankaragücü karşılaşmasının ardından teknik direktör Fatih Terim’in yardımcısı Hasan Şaş, “2 forvet alacağız. 1 forvet olursa, 1 de stoper alacağız” açıklamasını yapmıştı. Başkan Mustafa Cengiz ve kurmaylarının, Terim’e bir an önce transferleri hediye etmek istedikleri ve Göztepe ile hafta sonu oynanacak olan maça kadar tüm oyuncuların takıma katılmasının hedeflendiği öğrenildi. İşte bu doğrultuda Sarı-Kırmızılılar, ilk olarak Rus ekibi Spartak Moskova’da forma giyen Luiz Adriano’da bir an önce mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. Moskava ekibi kapıyı 8 milyon Euro’dan açtı, Aslan rakamı 5 milyon Euro civarına çekmeyi amaçlıyor. Son 5 maçta 4 gol atan Adriano, Arap ve Çin kulüplerinden gelen teklifleri reddetti.

Galatasaray son dakika transfer haberleri | Forvet transferinde son viraj

Katar’da kampta...

Tercihini Cim Bom’dan yana kullanan Brezilyalı futbolcu, Rusya Ligi’nde devre arası olduğu için şu an takımıyla birlikte Katar’da kampta yer alıyor. Son olarak saçlarını da sarıya boyatan 31 yaşındaki golcünün, Galatasaray için adeta geri sayıma geçtiği konuşuluyor. (Fanatik)

Haberin Devamı

Galatasaray'ın listesindeki isimden Türk bayraklı paylaşım.

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Lukas Haraslin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Galatasaray'ın hücum hattına yapılması planlanan transfer için Fatih Terim'in onay verdiği listede yer alan Haraslin, sosyal medya hesbından Türkiye bayraklı bir paylaşımda bulundu.

Galatasaray son dakika transfer haberleri | Forvet transferinde son viraj

Polonya ekibi Lechia Gdansk'ta forma giyen genç oyununun paylaşımı, sosyal medyada kısa sürede ses getirirken Cimbom'la alakalı bir transfer mesajı olarak yorumlandı.

22 yaşındaki Slovak kanat oyuncusu daha önce bir röportajında sarı kırmızılı ekiple ilgili olarak konuşmuş ve ''Galatasaray, hayır diyemeyeceğiniz bir takım'' ifadelerini kullanmıştı.

İşte Lukas Haraslin'in sosyal medyadaki paylaşımı...

Galatasaray son dakika transfer haberleri | Forvet transferinde son viraj