Futbol Galatasaray transfer haberleri (11 Temmuz transfer haberleri)

Galatasaray transfer haberleri (11 Temmuz transfer haberleri)

11.07.2017 - 10:07 | Son Güncellenme:

Galatasaray transfer dönemindeki hareketli takımların başında geliyor. Galatasaray transfer döneminde Gomis, Belhanda ve Maicon'u kadrosuna katmıştı. Galatasaray'da gündeme gelen isimler ise; Latovlevici ve Mariano. Uzun zamandır Galatasaray forması giyen Semih Kaya ise dün takıma veda etti.

Galatasaray transfer haberleri (11 Temmuz transfer haberleri)

Galatasaray'da transfer dönemi oldukça hızlı geçiyor. Gündemdeki isimler ise Latovlevici ve Mariano. İşte Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

Ceyhun Gülselam: 'Latovlevici G.Saray'da oynayabilir'

Kardemir Karabükspor'un deneyimli oyuncusu Ceyhun Gülselam, Radyospor'da yayınlanan Transfer Gündemi programında Salim Manav'a konuştu. Ceyhun, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Erkan Sözeri hocamıza hemen alıştık. Birbirimize çok çabuk uyum sağladık. Karakterli takımız, yeni gelen arkadaşlarla hiçbir sorun yaşamadık ve çabuk kaynaştık"

"Galatasaray ve Trabzonspor'da kalıcı olamadım. Futbolda istikrar çok önemli, daha önceki takımlarımda çok fazla forma şansı bulamadım ama Karabükspor'da istediğim ortamı buldum ve tecrübe kazandım, bunu sahaya yansıtıyorum"

"Latovechi'nin, iyi bir sol ayağı var, çok güzel ortalarda yapıyor. Zannedersem geçen sezon 2 ya da 3 gol kaydetti. Yetenekli bir oyuncu ismi belirttiğiniz gibi Galatasaray ve Trabzonspor ile anılıyor, Latovechi büyük takımlarda oynayabilir"

Haberin Devamı

Corchia olmazsa Mariano hazır

İlk hedef olan Fransız futbolcu Sebastien Corchia için Lille fiyat indirdi, diğer Brezilyalı aday Mariano Ferreira ise teklifi kabul etti. Sağ bek transferinde sona doğru yaklaşan Galatasaray’a dün iki güzel haber birden geldi. Lille listenin başında yer alan 26 yaşındaki Sebastien Corchia için istediği rakamı 7 milyondan 5 milyon euroya çekti. Bir diğer aday Mariano’nun ise Cim-Bom’un 3 yıllık teklifine ‘evet’ dediği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı ekip sağ bek transferinde sona doğru yaklaştı. Cim-Bom dün iki güzel haber birden aldı.

İlk olarak bir numaralı hedef olan Lille’in 26 yaşındaki futbolcusu Corchia için Fransızlar 7 milyon euroluk isteklerini aşağı çekerek 5 milyon euroya düştü. Lille kulübü aradaki 2 milyon euroyu ise bonus olarak istedi. Galatasaray ise 4 milyon euro verebileceğini bildirdi. Ayrıca bonuslar için başarı bonuslarının ağırlıklı olmasını istedi.

Corchia cephesinde bu gelişme olurken bir diğer aday Sevilla’nın Brezilyalı sağ beki Mariano Galatasaray’ın teklifini kabul etti. Sarı-kırmızılıların 2.2 milyon eurodan 3 senelik önerisini kabul eden 31 yaşındaki futbolcu için dün Sevilla kulübüne 3.5 milyon euroluk teklif yapıldı.

Haberin Devamı

İspanyollar ise 4.5 milyon istiyor. Ancak Corchia gibi Mariano’nun da sözleşmesinin gelecek sene sona ermesi bu konuda Sevilla’nın Galatasaray’ın istediği seviyeye inebileceği şeklinde yorumlanıyor.

Eli güçlü

Teknik direktör Igor Tudor ve izleme komitesinin Mariano ile ilgili olumlu düşünce içinde olması birinci hedef olarak Sebastien Corchia’yı belirleyen Sportif Direktör Cenk Ergün’ün elini güçlendirdi. Cenk Ergün, Corchia’dan sonuç alamazsa 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcuya imza attıracak.

Galatasaray'da ortalığı karıştıran Tarık Çamdal iddiası

Galatasaray'da kiralıktan geri dönen sağ bek Tarık Çamdal ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Geçen sezonu Eskişehirspor'da kiralık geçiren Tarık Çamdal'a, Çekya ekiplerinden Slavia Prag'ın talip olduğu ve Cimbom'a 4.5 milyon euro bonservis önerdiği dile getirildi.

Sosyal medyadaki Fotbalovy Insider hesabından yayılan haber taraftarı heyecanlandırsa da sarı-kırmızılı yöneticiler böyle bir teklifin olmadığını dile getirdiler.