Skorer Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri

19.06.2012 - 01:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri
Hamit’e 2. uyarı
Real Madrid yönetimi ile Hamit Altıntop’un menajeri arasında yapılan ikinci görüşmede de anlaşma sağlanamadı.

Haberin Devamı

Galatasaray’dan bonservis ücreti istemeyen İspanyol kulübü, milli futbolcunun “Sarı kırmızılı kulüp düşük ücret veriyor” diyerek direnmesine de büyük tepki verdi.
İspanyol gazeteleri, Real Madridli yöneticilerin, Hamit’e baskıyı artırarak “Galatasaray’ın teklifini kabul et yoksa tüm sezon yedek kalırsın” uyarısını yaptıklarını yazdı. Bu uyarı üzerine Hamit’in, Galatasaray’ın önerdiği teklifi kabul edeceği ve önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalayacağı da ileri sürüldü. Ancak yönetimin, Hamit konusunda geri adım attığı bildirildi.

BU NASIL CİDDİYET
Kaiserslautern’in başkanlığını yapan eski Beşiktaşlı Stefan Kuntz, Olcay Şahan’ı almayan Galatasaray’ın başkanına zehir zemberek elektronik posta yolladı. Kuntz “Her türlü anlaşmayı yaptık. Sonra vazgeçtiniz. Bu saatten sonra oyuncum nasıl yararlı olacak. G.Saray’ı büyük kulüp olarak bilirdik” dedi

Haberin Devamı

NEVZAT DİNDAR

Galatasaray’da “Transferi sen mi yaptın, ben mi yaptım” karmaşası sürerken, Almanya’dan gelen bir e posta ortalığı karıştırdı.
Başkan Ünal Aysal’a zehir zemberek mail atan isim, bir dönem Beşiktaş forması da giyen ve şu an Kaiserslautern’in başkanlığı yapan Stefan Kuntz’tan başkası değildi. Bundesliga’dan geride bıraktığımız sezon düşen Kaiserslautern forması giyen Olcay Şahan’ın top koşturduğu kulübün başkanlığını yapan Kuntz’un, çok ağır ifadeler içeren mesajlarının Başkan Ünal Aysal’ı bir hayli şaşırttığı bildirildi.
Kuntz’un ağır ifadeler içeren maili şöyleydi:
“Biz Galatasaray’ı büyük bir kulüp olarak bilirdik. Oyuncumla anlaşmıştınız. Geldi, bize ayrılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine istemeden de olsa kulüp yetkilileriniz ile masaya oturduk. Anlaşma da sağladık. Bunu yaparken de 2 milyon eurodan 1 milyon euroya kadar indik. Resmi yazışmalar oldu. Sonra vazgeçtiniz. Benim oyuncum bu saatten sonra nasıl faydalı olacak. Bu nasıl ciddiyet. Büyük hayal kırıklığı yaşadım”.

Davala aramıştı
Galatasaray’da, Teknik Direktör Fatih Terim’in listesinde olan Olcay Şahan için, ilk teması kuran isim yardımcı antrenör Ümit Davala olmuştu.
Davala, genç oyuncuyu arayarak, “Seninle ilgileniyoruz” mesajı vermiş ve bunun üzerine menajerliğini de yapan ağabeyi Osman Şahan İstanbul’a çağrılmıştı. Kulübü ve oyuncuyla anlaşan sarı-kırmızılılarda, Başkan Ünal Aysal da, Almanya’da bulunan eski sarı-kırmızılı oyuncu Erdal Keser’i aramış ve futbolcuyla ilgili olumlu referanslar almıştı.
Teknik patron Fatih Terim’in vazgeçmesi sonrası Olcay transferini askıya alan sarı-kırmızılılara, Almanların tepkisi ise Stefan Kuntz’un sitem dolu mailiyle gerçekleşti. Kaiserslautern 14 Haziran’da toplanırken, Olcay Şahan da takımıyla beraber çalışmalara başladı.

Yazarlar