Futbol Galatasaray transfer haberleri! 25 Temmuz Pazartesi

Galatasaray transfer haberleri! 25 Temmuz Pazartesi

25.07.2016 - 13:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray transfer çalışmalarında zor günler yaşıyor. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında takıma yeni isimler kazandırmayı planlayan Galatasaray camiasında elde kalan oyuncular Galatasaray'ı kara kara düşündürüyor. Peki Galatasaray'ın transfer listesinde hangi isimler yer alıyor. İşte 25 Temmuz Pazartesi itibariyle güncel transfer haberleri ve merak edilen tüm detaylar...

Galatasaray transfer haberleri 25 Temmuz Pazartesi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor. Transferde yeni isimleri kadroya katmayı planlayan Sarı Kırmızılı takımda hangi isimler öne çıkıyor. Forvet ve ön libero transferi konusunda hala ısrarlı olan Galatasaray transfer listesinde hangi isimler öne çıkıyor. İşte Galatasaray transfer listesi ve merak edilen detaylar...

Haberin Devamı

Galatasaray'dan Rodallega için paket teklif

Galatasaray yönetimi, Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega için Olcan, Umut, Endoğan ve Tarık'ı önermeyi kararlaştırdı.

Hücum hattında Galatasaray'ın planlarındaki isimlerden biri olan Hugo Rodallega için Aslan yeniden devreye giriyor...

Galatasaray transfer haberleri 25 Temmuz Pazartesi

Akhisar'da geçen sezonki performansı ile herkesin beğenisini kazanan Kolombiyalı oyuncuyu Hugo Rodallega'yı kulübü bırakmak istemezken Galatasaray yönetimi, bu kez takas hamlesi ile kapıyı çalacak.

Golcü oyuncu Hugo Rodallega'yı kadroda isteyen Galatasaray yönetimi, kadro dışı bıraktığı Endoğan Adili, Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Umut Bulut'tan birini değil bu kez tümünü önerecek.

Akhisar yönetimi ile yapılacak görüşmede bu dört oyuncudan istediklerini alma imkanını tanıyacak olan Galatasaray yönetimi, bir oyuncunun kabul edilmesi halinde ise bir miktar da para vererek bu transfere son noktayı koymak istiyor. (Şampiy10)

Haberin Devamı

Niasse G.Saray’da.

Yıldız golcünün Senegal futboluna yardımlarına teşekkür eden başkan Senghor, “Niasse’ye İstanbul’daki yeni takımında başarılar dilerim” diyerek müjdeyi verdi

Galatasaray transfer haberleri 25 Temmuz Pazartesi

Cimbom, uzatmalı aşkı Oumar Niasse'nin transferini açıklamaya hazırlanıyor... Müjde, Senegal Futbol Federasyonu Başkanı Augustin Senghor'dan geldi. Senghor, flaş haberi Niasse'nin Senegal futbolu için yaptığı maddi yardım sonrası yaptığı konuşmada duyurdu. Senego TV'nin mikrofonlarına konuşan başkan Senghor, "Nereden geldiğini unutmadığı için Baye Oumar'a (El Hadji Baye Oumar Niasse) teşekkür ederim. İlk kez böyle bir yardımda bulunmuyor. Kendisine İstanbul'daki yeni takımında başarılar dilerim" açıklamasıyla, Niasse'nin yeni sezonda Galatasaray forması giyeceğinin duyurusunu yaptı. Ada basını ise sarı-kırmızılıların Oumar Niasse'yi kiraladığı iddiasında bulundu.. (Fotomaç)

Chedjou’ya teklif yok

Yönetimin yeni sözleşme önermediği Chedjou için yaklaşık 3 hafta önce Marsilya 3.5 milyon Euro’luk bir teklifle kapıyı çalmıştı.

Ancak Galatasaray’ın bu rakamı yetersiz bulması transferi engelledi. Sarı-Kırmızılılar, 5 milyon Euro civarı bir ücretle tecrübeli stoperi satmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Kamerunlu futbolcu için henüz kulübün kapısı çalınmazken, büyük bir sürpriz olmazsa Chedjou takımda kalacak. Başarılı oyuncunun mukavelesi sezon sonunda bitiyor. (Fanatik)

Lucas’ı bedava verecek.

ngiliz Daily Mail gazetesi, Huddersfield maçında arka adalesinden sakatlanan Lucas Leiva'nın Liverpool'un ABD'deki idmanlarına çıkamayan 4 oyuncudan birisi olduğunu yazdı. Leiva'nın kasında yırtık olduğu ve Brezilyalı oyuncunun en az 1 ay sahalardan uzak kalma riskinin olduğunu yazdı. Liverpool'un bu yüzden Lucas'ı G.Saray'a bedelsiz kiralamaya çok yakın olduğu da iddia edildi.. (Fotomaç)

Galatasaray transfer haberleri 25 Temmuz Pazartesi

Fransızlar Diarra’yı yazdı

Kısa süre önce Galatasaray’ın gündemine gelen Lassana Diarra konusunda Fransa’nın saygın gazetesi L’Equipe bir haber yaptı.

Diarra için Fenerbahçe ile Galatasaray’ın devrede olduğu öne sürüldü. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu son olarak Marsilya’da forma giyerken, bonservisi elinde bulunuyor. UEFA’dan 10 milyon Euro’luk bir ceza alan Diarra’nın şimdilik Çin’den gelebilecek astronomik teklifleri beklediği de vurgulandı. (Fanatik)