Futbol Galatasaray transfer haberleri (3 Ağustos transfer haberleri)

Galatasaray transfer haberleri (3 Ağustos transfer haberleri)

03.08.2017 - 10:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray transferlere hız kesmeden devam ediyor. Sezonun bitmesi ile bir çok ismi kadrosuna katan Galatasaray, transferlerde durmak bilmiyor. Son olarak Galatasaray'ın gündemine gelen isim ise eski Fenerbahçeli Nani olduğu belirtiliyor.

Galatasaray transfer haberleri (3 Ağustos transfer haberleri)

Galatasaray transfer haberlerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray, bir çok ismi kadrosuna katmasına rağmen transferi yine gündeminden çıkarmıyor. İşte Galatasaray transfer haberleri...

Haberin Devamı

Ortalık fena karışacak! Nani teklifi kabul etti...

2 sezon önce Fenerbahçe forması giyen, buradan da Valencia'nın yolunu tutan Luis Nani Süper Lig'e geliyor. Üst üste yapılan transferlerin sonrasında Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, "Listemizde birçok isim var. Bir de çok sürpriz bir yıldız olacak." demişti. Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Sır gibi saklanan o isim ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar, bir dönem Fenerbahçe forması giyen Nani için teklifte bulundu. İspanya'ya büyük beklentilerle gelen ancak performansıyla istenileni veremeyen sol kanat oyuncusu, satış listesine konumuştu, Cim-Bom da hemen devreye girdi.

Galatasaray transfer için Valencia'ya satın alma opsiyonlu kiralam teklifi yaptı. İspanyolların bu öneriye sıcak yaklaştığı öğrenildi. Fenerbahçe döneminde tribünlerin sevgilisi olan futbolcunun Türkiye'ye dönecek olması ise beraberinde başka olayları da getirecek. Sarı-Lacivertli taraftarların Portekizli'ye büyük tepki göstermesi bekleniyor. Nani'nin Valencia ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Son ana kadar Arda!

Başkan Özbek, yeniden G.Saray formasıyla görmek istediği oyuncu için beklemeye geçti. Transfere en çok para harcayan kulüp olan G.Saray, durmak bilmiyor. Şu ana kadar birbirinden önemli futbolcuları kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, her konuda anlaşma sağlanan Feghouli ve Fernando için geri sayıma başlarken, asıl bombanın yaz sonuna doğru patlaması bekleniyor.

Dursun Özbek’in hayalini süsleyen isim Arda Turan.. Yeniden G.Saray formasıyla görmek istediği yıldız oyuncu için Barcelona’dan gelecek haberi beklemeye başlayan sarı-kırmızılıların 1 numarası şimdiden teklif sunup, fiyatın artmasını istemiyor. Bu sebepten transferin son gününe kadar beklemeyi göze alan Özbek, şartların oluşması halinde eski kaptanları için tüm imkanları zorlayacak.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde Cenk Ergün de basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda “Arda başımızın tacı” diyerek transfer için açık kapı bırakmıştı.

Galatasaray'da altyapıya iki transfer!

Galatasaray altyapıya Altınordu'dan ayrılan 2001 doğumlu Berk Akdemir ve 2002 doğumlu Yiğit Bayram Siner'i transfer etti. Ndiaye’nin transferi kapsamında Osmanlıspor’a altyapıdan üç futbolcu verecek olan Galatasaray, iki genç futbolcu transferi yaptı.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılılar Altınordu’dan ayrılan ve geçtiğimiz yıl Florya’da denenen Berk Akdemir (2001 doğumlu) ve Yiğit Siner’i (2002 doğumlu) renklerine bağladı. 1.70m boyundaki Berk Akdemir orta sahada forma giyerken, 1.75m boyundaki Yiğit Siner ise stoper mevkiinde görev yapıyor.

Yazarlar