Galatasaray Galatasaray Transfer Haberleri: Bedimo'nun yerine Carole

Galatasaray Transfer Haberleri: Bedimo'nun yerine Carole

18.01.2017 - 11:09 | Son Güncellenme:

Lyon’un ardından Bedimo’nun yerini doldurmak isteyen Marsilya’nın da Carole’u listesine dahil ettiği ifade edildi.

Galatasaray Transfer Haberleri: Bedimonun yerine Carole

Marsilya'nın sakatlanan Henri Bedimo'nun yerini doldurmak için harekete geçtiği belirtilirken Galatasaray'da forma giyen Lionel Carole'ün de adaylar arasında yer aldığı belirtildi. Fransız basını, Carole'ün diğer isimlere göre daha ilginç ve ucuz profilde bir oyuncu olduğunu vurgularken; genç futbolcunun değerinin 3.5 milyon euro olduğu hatırlatıldı.

Haberin Devamı

Marsilya'nın ilgilendiği diğer isimlerin ise; Deportivo Alaves'de kiralık olarak forma giyen Atletico Madridli Theo Hernandez, PSV'de oynayan Jetro Willems, Aston Villa'nın sol beki Jordan Amavi ve Wolfsburg'un yıldız sol beki Ricardo Rodriguez olduğu belirtildi. (Fotomaç)

Kobe resmen istedi, G.Saray 4 milyon euroluk teklifi reddetti!

G.SARAY yönetimi, Podolski kriziyle bir kez daha karşı karşıya kaldı. Çin defterini geçen hafta kapatan Sarı-Kırmızılılar, bu kez de Japonlarla pazarlığa girişti. Podolski'yi isteyen Japon ekibi Vissel Kobe, önce Alman yıldız ile görüştü. Astronomik öneriyle Poldi'yi ikna etme şansı olduğunu bilen Japonlar, 24 milyon euro teklif etti. Podolski'nin menajeri buna sıcak bakarken, G.Saray'a yapılacak teklifin rakamını sordu. Japon yöneticiler "4 milyon euro verebiliriz" dedi.

Bu G.Saray yönetimine iletildi ancak "Kesinlikle olmaz" yanıtı verildi. Daha önce Burak Yılmaz'ın takımı Beijing Guoan'dan 5 milyon euroluk teklif alan, Alman yıldız için 7 milyon euroluk satış rakamı koyan G.Saray, Vissel Kobe'nin teklifini yükseltmesini bekleyecek. Transferin olması halinde yeni santrfor için de Podolski'den zaman istenecek. (Akşam)

Haberin Devamı

G.Saray'a yeni stoper adayı: Aderlan Santos
G.Saray'ın stoper listesi adeta baş döndürüyor. Son olarak Gil menajerler tarafından listeye dahil edilmiş ve Guangzhou'ya kiralama teklifi yapıldığı ileri sürülmüştü.
Ardından da Titi ismi ortaya çıktı. Fakat adaylar bitmek bilmiyor. Galatasaray'ın Valencia'da oynayan Aderlan Santos için de bir ön görüşme yaptığı bildirildi. Cimbom'un, Valencia'da forma bulamayan Aderlan'ın şartlarını öğrenmek için temasa geçtiği ifade edildi. (Fotomaç)

Yazarlar