Skorer Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

23.07.2012 - 09:36 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Bendtner yüzde 50

İngiliz basını, Arsenal’in golcüsünün Galatasaray ya da Milan’a gideceğini belirtti. The Mirror’un haberinde, iki kulübün de bonservis için 7.5 milyon pound ödemeye hazır olduğu ifade edildi

Bu sezon süper bir kadro oluşturup, Türkiye’nin yanında Avrupa’da da başarılı olacak bir takım kurmanın hazırlığına giren Galatasaray için Bendtner iddiası ortalığa atıldı. Danimarka Milli Takımı ve Arsenal’in golcüsü Nicklas Bendtner için, Cim-Bom ve Milan’ın mücadele ettiği belirtildi.

İngiltere’nin The Mirror gazetesinin haberine göre, gerek sarı-kırmızılıların, gerekse İtalyan devinin, Arsenal’in serbest bırakmak istediği Bendtner için talep ettiği 7.5 milyon pound bonservis ücretini ödemeye hazır oldukları iddia edildi. Bendtner geçtiğimiz hafta içinde twitter’dan, yeni kulübünün bir hafta içinde belli olacağını yazmıştı.

Haberin Devamı

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ortaya koyduğu başarılı performansıyla dikkat çeken Danimarkalı yıldız futbolcu Bendtner, Portekiz’e karşı attığı iki golle transferin gözdeleri arasına girmişti. Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger’in kadrosunda düşünmediği golcü, daha önce yaptığı açıklamada, mutlaka Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek bir kulübe gitmek istediğinin altını birçok kez çizmişti. Milan da Juventus’un ardından ikinci olarak Devler Ligi’ne katılma hakkı elde etmişti.

Arda'nın menajeri konuştu

Atletico Madrid'de top koşturan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, oyuncunun Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği hakkında açıklamalar yaptı.

Galatasaray'da Arda Turan sesleri dinmiyor. Oyuncunun sarı-kırmızılılara yeniden döneceği iddia edilirken menajer Ahmet Bulut konu hakkında Kanaltürk'e açıklamalarda bulundu.

Bulut, "Arda'nın Atletico Madrid ile sözleşmesi var. Onun için bunların hepsi spekülasyon. Her transfer döneminde her futbolcunun adının geçmesi gayet normal bir şey. Bu anormal bir durum değil" dedi.

Sinem Kobal'ın, Arda ile evleneceği ve Türkiye'ye dönmek istediği iddiaları üzerine de konuşan menajer, "O spekülasyonların hiçbirine katılmıyorum. Herkesin özel hayatı var onunla ilgili açıklama yapmak istemem" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Arda'nın gazetedeki haberleri görüp görmediği konusuna da değinen Ahmet Bulut, "Arda bu haberleri gördü. Bunları görmemesi imkansız. Zaten her yerde çıkıyor." şeklinde konuştu.

Arda'nın Türkiye'ye dönerse bu kulübün Galatasaray olacağını söyleyen Bulut, "Emre'nin gelmesinden dolayı mutsuz olmadı. Zaten ikisi de şu anda kampta" sözleriyle açıklamasını noktaladı.

Yazarlar