Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

09.01.2013 - 05:52 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Sneijder'den Galatasaray'ı üzecek karar!

Aslan'da yeni hedef Carlinhos

Baros İtalya yolcusu!


Weslej Sneijder’i renklerine bağlamak için dev adımlar attı. İtalya’ya önceki gün çıkarma yapan Başkan Ünal Aysal, Inter Başkanı Massimo Moratti ile Milano’da bir araya geldi. Aysal toplantıda Sneijder’i resmen isterken, Moratti’den olumlu yanıt aldı.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı kulüp, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı duyuruda da; "FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir." oyuncunun transferi için girişimlere başladığını açıklamıştı.

Yapılan bu açıklamanın ardından Galatasaray camiasında büyük bir heyecan yaşarken İtalyan basınının önemli kuruluşlarından La Gazzetta dello Sport'da haberi birinci sayfasına taşıdı. Gazete, yıldız futbolcunun Galatasaray'ın teklifini geri çevirdiği ve kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini yazdı.


Aslan'da yeni hedef Carlinhos

Galatasaray transfer atağında... Sneijder'in işini bitirerek bombayı patlatan sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim'ın ısrarla sol bek istemesi üzerine Andrade Souza Carlinhos'u da renklerine bağlama kararı aldı. Uzun zamandır gündemde olan Carlinhos için kaleci antrenörü Claudio Taffarel devreye girmiş ve oyuncuyu İstanbul'a gelmesi için ikna etmişti. 26 yaşındaki Carlinhos için kulübü Fluminense'nin 6 milyon euro talep etmesi üzerine görüşmelerde ilerleme kaydedilememişti. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Carlinhos için en kısa sürede yeniden Brezilyalı kulüp ile masaya oturacak.

Haberin Devamı

MONZON'UN PEŞİNDE

Bu kararda Terim'in, "İkinci yarıda zorlu maçlar bizi bekliyor. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'i birlikte götürmek istiyorsak sol bek şart" demesinin etkili olduğu vurgulanıyor. Fluminense formasıyla 90 maçta 4 gol atan Carlinhos, Brezilya Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Bu arada Flumeninse de Lyon'un sol kanat oyuncusu Fabian Monzon'u istiyor. Bu futbolcuyu kiralaması halinde Carlinhos'u G.Saray'a vereceği dile getiriliyor.

Baros İtalya yolcusu!

SKY Italia’dan Gianluca Di Marzio’nun haberine göre Galatasaray, takımdan göndermek istediği Milan Baros için Serie A ekiplerinden Palermo ile görüşüyor.

Hücum futbolu oynatmasıyla bilinen Palermo Teknik Direktörü Gian Piero Gasperi’nin hücum hattında Abel Hernandez’in sakatlanmasıyla alternatifsiz kalması, İtalyan ekibini Avrupa transfer pazarına iterken Milan Baros’u elinden çıkartmak isteyen Galatasaray da iddialara göre Güney İtalya ekibine Çek futbolcuyu önerdi.

Haberin Devamı

2 milyon 800 bin avroluk yıllık ücretiyle Galatasaray’ın en çok kazanan futbolcularından olan Milan Baros’un sözleşmesi 2013 yazında sona eriyor.