Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

16.07.2013 - 10:07 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray Melo'yu borsaya bildirdi

Guardiola Emre Can için Galatasaray'a söz verdi!

Melo bitti sırada Bruma var

Ali Adnan'dan Galatasaray açıklaması!

Haberin Devamı

Galatasaray Melo'yu borsaya bildirdi

Galatasaray Kulübü, Felipe Melo'nun geçici transferi için Juventus Kulübü ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ, Juventus FC oyuncularından Felipe Melo'nun geçici transferi için resmi görüşmelere başlandığını duyurdu. KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Profesyonel futbolcu Felipe Melo de Carvalho'nun geçici transferi için kulübü Juventus FC için görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."

Guardiola Emre Can için Galatasaray'a söz verdi!

Galatasaray, Bayern Münih'in 19'luk yıldızına kancayı attı.

Fatih Terim, Bayern Münih’in 19’luk yıldızına kafayı taktı. Meslektaşı Pep Guardiola’ya
bizzat ulaştı ve Türk pasaportlu orta saha oyuncusu Emre Can’ın transferi için söz aldı.

Haberin Devamı

Geride kalan iki sezonda Galatasaray şampiyonluğa ulaşmakla kalmadı, transfer döneminde ezeli rakiplerini solladı. Selçuk İnan’la start verildi; Hamit, Burak ve Umut gibi Milli Takım’ın iskeletini oluşturan isimler sarı-kırmızılı takımı seçti; Muslera, Melo, Sneijder ve Drogba gibi dünya yıldızları parçalıyı giydi. Sıra geleceğin Galatasaray’ını oluşturmaya geldi…

EN BÜYÜK KUPALARI KALDIRDI

Takımı gençleştirmeye kararlı teknik direktör Fatih Terim, öyle bir futbolcuya kancayı taktı ki Türkiye ayağa kalkacak. Bu isim, henüz 19 yaşında Bayern Münih formasıyla Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Emre Can’dan başkası değil!

Geçen sezon Javi Martinez, Toni Kroos, Bastian Schweinsteiger ve Luis Gustavo’nun
gölgesinde kalan Emre’nin Alman devindeki forma şansı, Thiago Alcantara transferiyle iyice azaldı. Cimbom düğmeye bastı.

TERİM GUARDIOLA’YI ARADI

1994’lü orta saha oyuncusunu kadrosunda görmek isteyen Fatih Terim, Bayern Münih’in yeni teknik direktörü Guardiola’ya ulaştı ve Emre Can’ın Alman devindeki geleceği hakkında bilgi aldı. Guardiola İmparator’a yeni sezon kampında Emre’yi tamamen tanımak istediğini söyledi ve ekledi: “Eğer kadromda düşünmezsem, transferinde size öncelik tanıyacağız.”

SÖZLEŞMESİ SENEYE BİTİYOR

Haberin Devamı

Bayern Münih’le 1 yıl sözleşmesi kalan Emre Can, alt yaş kategorilerinde Almanya’nın formasını giydi, hatta Panzerler’in U-17 Takımı’nın kaptanlığını yaptı. A Takım seviyesinde şimdilik ülke tercihini yapmayan 19 yaşındaki oyuncu için Abdullah Avcı bir süre önce şu yorumu yapmıştı: “Emre Can Türkiye’yi seçsin, onu direkt ilk 11’de oynatırım.”

BAYERN’DE PİŞER CİMBOM’A DÜŞER

Geçmişte yolu Liverpool’a düşmüş birçok yabancı, Galatasaray formasını giydi. Örnek mi? Venison, Saunders, Abel Xavier, Kewell, Baros, İnsua ve Riera… Hatta Liverpool efsanesi Souness, hocalık yaptı. Söz konusu gurbetçiler olduğunda da Galatasaray’ın yolu Bayern Münih’le kesişiyor. Erhan Önal-Uğur Tütüneker ikilisini Berkant Göktan takip etti. Bu üçlüyü Hamit Altıntop izledi. Sıra Emre Can’a geldi…

Melo bitti sırada Bruma var

Cimbom’un yardımcı hocası transfer için çok önemli ipuçları verdi...

Melo bitti sırada Bruma var
Spor 16 Temmuz 2013, Salı GönderYazdırYorum
Etiketler: Bruma , melo , Ali Adnan , Galatasaray , Hasan Şaş
önceki habersonraki haber
1- "Yönetim bize tercihini sundu. Biz de Melo'da karar kıldık. Artık onun takıma katılmasını bekliyoruz."
2- "Bruma'nın gelmesini çok istiyoruz. Eğer transfer edersek takımdaki bir yabancı oyuncu gidecek."
3- "Ali Adnan'la da görüşmelerimiz oldu. Ancak çok uçuk rakamlar istiyorlar. Yeniden görüşeceğiz."

Haberin Devamı

Hasan Şaş taraftarı heyecanlandıracak açıklamalar yaptı... Galatasaray'ın yardımcı hocası başta Melo olmak üzere Bruma ve Ali Adnan'la ilgili önemli ipuçları verdi. Öncelikle Melo'nun durumuna değinen Şaş, "Melo ve Wellington konusunda kararı teknik heyet verdi. Yönetim bize tercihimizi sordu biz de Melo'da karar kıldık. Kendisi son 2 sezonun şampiyon takımının önemli bir oyuncusu. Türk futbolunu da iyi biliyor. Artık onun bir an önce takıma katılmasını bekliyoruz" dedi. Portekiz U20 Milli Takım oyuncusu Bruma için de teklif yaptıklarını vurgulayan Şaş, "Bruma bir süredir yakından ilgilendiğimiz istikbal vaat eden bir oyuncu. Kendisinin Galatasaray'a gelmesini çok istiyoruz. Bize büyük katkı sağlar"diye konuştu.

Haberin Devamı

BRUMA KABUL EDERSE BİR YABANCI OYUNCU GİDER
BRuma'nın yanıtının olumlu olması durumunda yabancı oyunculardan biriyle yolları ayıracaklarını ifade eden Hasan Şaş, "Bunun için teknik heyetle oturup konuşacağız. Şu anda kimin gideceği konusunda bir açıklama yapmak yersiz" dedi. Şaş Iraklı oyuncu Ali Adnan'a da değinerek, "Görüşmelerimiz oldu. Ancak transferler için uçuk rakamlar istiyorlar. Bu futbolcu konusunda gelişmeler yaşanabilir" dedi.

OBI MIKEL VE BOATENG İLE HİÇ İLGİLENMEDİK
Hasan Şaş Obi Mikel ve Boateng'le ilgili olarak da, "2 futbolcu da gündemimize gelmedi. Bu konuda çıkan haberler spekülasyon" diye konuştu. Yabancı oyuncu konusunda 6+0+4 kuralına da değinen Şaş, "Kenarda kalan oyuncuyu Devler Ligi'nde oynatacağız ama ligde oynamadığı için o oyuncu nasıl hazır olacak. Bu uygulamanın sakıncaları var. İlerde sıkıntı çekeriz" dedi.

SPORTING ONU KADROYA ALMADI
G.Saray'ın istediği Portekizli Bruma, Sporting Lizbon'un Kanada'da yapacağı kampa alınmadı. Kulübünün Bruma'ya yıllık 350 bin Euro teklif ettiği ancak Bruma'nın bunu kabul etmediği öğrenildi. Bu durum G.Saray'a gelme ihtimalini artırdı.

SNEİJDER'DEN ÇOK MEMNUNUZ
Şaş kampta en iyi performansı Sneijder'in sergilediğini söyleyerek, "Performans seviyesi yüzde 75'in üzerinde. Çok memnunuz" dedi.

Ali Adnan'dan Galatasaray açıklaması!

G.Saray'ın listesinde yer alan Irak Milli Takımı'nın sol beki Ali Adnan, "Terim ile çalışmayı çok isterim" dedi

U20 Dünya Şampiyonası'nda yarı finale yükselen Irak Milli Takımı'nda sol bekteki performansı ile G.Saray'ın transfer listesine giren Ali Adnan, sarı-kırmızılı takıma gelmekten gurur duyacağını söyledi. SkyTurk360'a konuşan genç oyuncu, G.Saray ve Çaykur Rizespor'dan teklif aldığını belirterek, "Öncelikle Bağdat'a ailemin yanına gitmek istiyorum. En sağlıklı kararı vereceğim. Allah bana yardım ederse Fatih Terim gibi bir teknik adamın yanında oynamayı gerçekten isterim" dedi.

Drogba ile oynamak güzel olur
Drogba ve Sneijder'le oynamanın çok güzel bir duygu olacağını belirten Ali Adnan, "Bana resmi bir teklif gelmedi şu an. Ama görüş birliği oldu. Galatasaray'dan da yetkililerle görüştüm. Ancak benim bir menajerim var. Ondan gelecek tekliflere göre en iyi imzayı atacağımı umuyorum" ifadesini kullandı.

Yazarlar