Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

21.07.2013 - 11:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

Emre Can atağı

Cimbom'da yeni rota Florin Thavun
Milan'ın büyük çaresizliği...
Peşinde devler var
Emre Can atağı
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic G.Saray'ın hocası Fatih Terim'in de kadrosunda görmek istediği B.Münih'in 19 yaşındaki oyuncusunun alınmasını istedi

Siyah-beyazlıların, transfer listesine yeni bir isim daha eklendi. Bir süredir Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ısrarla alınmasını istediği Bayern Münih'in yıldızı Emre Can için, Beşiktaş da girişimlere başladı. Sportif direktör Önder Özen özellikle pek çok yabancı ismi Slaven Bilic'in önüne koydu ve hocadan sürpriz bir istek geldi.

KİRALAMAK İSTİYORLAR

Haberin Devamı

Ön liberoya takviye isteyen Bilic, Thiago ve Götze'nin transferleriyle Bayern'de forma şansı ortadan kalkan 19 yaşındaki Emre Can'ın kiralık da olsa takıma katılmasının mümkün olup olmayacağını sordu. Bunun üzerine Özen, Bayern'le temas kurdu. Bayern'in yeni teknik patronu Pep Guardiola'nın Emre Can'ın kiralanmasına sıcak baktığı öğrenildi.

Cimbom'da yeni rota Florin Thavun
Bruma'dan istediği sonucu alamayan sarı-kırmızılılar, Fransa 20 Yaş Altı Milli Takımı ile şampiyonluk yaşayan başarılı kanat oyuncusunu transfer ederek, geleceğe yatırım yapmak istiyor. Thauvin'in bedeli 5 milyon euro
Galatasaray, Portekizli genç yıldız Bruma'da istediği sonucu alamayınca hedef değiştirdi. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz hafta Fransa 20 Yaş Altı Milli Takımı ile şampiyonluk yaşayan Lille takımının genç kanat oyuncusu Florin Thauvin'i listesine aldı. Thauvin'in sözleşmesinde yer alan maddeler gereği 20 yaşındaki oyuncunun serbest kalabileceğini iddia edilirken, genç yıldızın peşinde Marsilya ve Olympique Lyon'un olduğu belirtildi.
Devler peşine düştü
Fransız futbolcu, ülkemizde düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda 7 karşılaşmada forma giyerken 3 gol ve 1 asistle mücadele etti. Orta sahanın sağında ve solunda oynayan Thauvin hızıyla ve ceza sahasına yaptığı ani koşularla dikkatleri çekiyor. Takımı Lille ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.79 boyundaki yıldız futbolcu geçen sezon Bastia'da kiralık olarak yer aldı. Fransız oyuncu, kiralık sezonunda 12 mücadelede 7 gol atmıştı.
Milan'ın büyük çaresizliği...
Serie A devi Milan'ın transferdeki en büyük iki hedefi Danile De Rossi ve Wesley Sneijder...
Serie A ekiplerinden Milan önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Son iki sezonu şampiyon tamamlayan Juventus ile rekabet edebilmek için kadrosunu kaliteli isimlerle güçlendirmek isteyen Milano ekibinin Roma'nın yıldız orta saha oyuncusu Daniele De Rossi ve Galatasaray'ın '10 numara' yıldızı Wesley Sneijder ile ilgilendiği iddia ediliyor.
EN BÜYÜK ENGEL; MOURINHO
Roma'nın İtalyan yıldızını ilk hedef olarak belirleyen Milan için bu transferin önündeki en büyük engel ise Jose Mourinho. Chelsea'nin başına geçen ve yıllardır çalıştırdığı her takımda görmek istediği De Rossi için teklifte bulunan Portekizli, yine İtalyan yıldız için teklifini sundu. Roma'nın De Rossi'yi Milan yerine Chelsea'ye satmak istemesi de kırmızı-siyahlıların bu transferdeki dezavantajlarından biri.
'INTER EFSANESİ SNEIJDER'
De Rossi'nin ardından ikinci alternatif olarak Wesley Sneijder'i belirleyen Milan için bu transfer de kolay değil. İtalyan basını 'bir Inter efsanesi' olarak nitelediği Sneijder'in Milan tarafından çok istendiğini yazıyor ancak Sneijder'in 'düşman kuvvetler'e katılmak istemeyeceğini ekliyor. Oyuncunun Galatasaray'dan ayrılmak istememesi de Çizme basını tarafından transferin önündeki engellerden biri olarak gösteriliyor.
Peşinde devler var
Cim-Bom’da Teknik Direktör Fatih Terim’in istediği Mönchengladbach’ın 17 yaşındaki Türk futbolcusu Sinan Kurt için Avrupa’nın önde gelen bazı ekiplerinin devreye girdiği ifade edildi.
Aynı zamanda Almanya U17 takımında oynayan, oyun stili ve dış görüntüsüyle Marco Reus’u andıran Sinan için Manchester City ve Arsenal kulüplerinin Mönchengladbach’ın kapısını çaldığı bildirildi. Ayrıca Reus’u, Mönchengladbach’tan alan Borussia Dortmund’un da Sinan’la ilgilendiği kaydedildi.

Yazarlar