Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

26.07.2013 - 11:03 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

Monaco'da hedef Muslera

G.Saray’a ‘Can’ geliyor

Bruma’ya açık kapı

Kolarov beklemede

Ne Carlinhos ne Kolarov! Aranan kan...

Monaco'da hedef Muslera

Fransız ekibinin, Sporting'in Patricio'yu vermemesi üzerine rotayı G.Saray'ın kalecisine çevirdiği belirtildi

Rus milyarder Dmitry Rybolovlev'in satın almasıyla dev transferler yapan Monaco gözünü G.Saraylı Fernando Muslera'ya çevirdi. Porto'dan Rodriguez ve Moutinho ile Atletico Madrid'den de Falcao için 130 milyon euro ödeyen Fransız ekibin Sporting'e Rui Patricio için yaptığı 10 milyon euro'luk teklifin geri çevrilmesi üzerine rotayı Uruguaylı file bekçisine çevirdiği belirtildi. Monaco'nun Muslera, Mandanda (Marsilya), Valdes (Barcelona) ve Lopez'den (Real Madrid) birisini alacağı bildirildi.

Haberin Devamı

G.Saray’a ‘Can’ geliyor

Guardiola’nın daralttığı kadroda düşünülmeyen ve geleceğin Ballack’ı olarak lanse edilen Emre Can, Ausburg ve yetiştiği Frankfurt’u geri çevirerek taraftarı olduğu G.Saray’ı tercih etti...

G.Saray’da transfer döneminin 1 numarası olan Emre Can’da artık sona gelindi. Teknik direktörlük koltuğuna oturduktan sonra işe Bayern Münih kadrosunu daraltmakla başlayan Guardiola, takımın Türk asıllı Alman yıldızı Emre Can’ı yeni sezonda düşünmüyor. Önceki gün oynanan Barcelona maçının son 16 dakikasında şans verdiği Emre Can da dahil olmak üzere 3 oyuncusuna kapılarını kapatan Guardilo daha dar bir kadro ile mücadele etmek istiyor. Bunun üzerine teknik direktör Fatih Terim’in yoğun ısrarı sonucunda devreye giren G.Saray, Emre Can’ı ikna etmeyi başardı.

DEVLER LİGİ FAKTÖRÜ

Bayern Münih’te geleceğin Ballack’ı olarak lanse edilen Emre, Ausburg ve yetiştiği takım Frankfurt’u geri çevirerek taraftarı olduğu G.Saray’a ‘evet’ dedi. Orta sahanın yanı sıra sağ bek ve stoperde de görev yapabilen Emre, parçalı formayı giymek için adeta can atarken, bu kararında G.Saray’ın Şampiyonlar Ligi’nin müdavimleri arasında yer almasının payı büyük.

Bruma’ya açık kapı

Sporting Lizbon'da kadro dışı kalan genç yıldız Bruma'ya hocası Leonardo Jardim açık kapı bıraktı.

Haberin Devamı

Ülkemizde düzenlenen U20 Dünya Futbol Şampiyonası’nda gösterdiği performansla dikkatlerini üzerine çeken ve Galatasaray dahil olmak üzere birçok büyük takımın transfer listesine giren Bruma, Sporting Lizbon’dan ayrılmak istediğini açıklamıştı. Genç futbolcu bu kararın ardından Lizbon yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Bruma’nın takımdaki geleceği hakkında konuşan Sporting Lizbon Teknik Direktörü Leonardo Jardim, ”Eğer Bruma takıma geri dönmek isterse ona kapımız her daim açık. Bu kararı o verecek. Takıma dönmek istemediği takdirde yapabileceğimiz bir şey yok.” dedi.

Galatasaray’ın resmi teklif yaptığı Bruma’nın Portekiz temsilcisindeki geleceğinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Kolarov beklemede

Sırp oyuncu için el sıkışıldı ama Carlinhos konusunda son ana kadar beklenecek

Sol bek transferinde önemli gelişmeler yaşandı. Kolarov için M.City ile anlaşmak üzere olduğu belirtilen G.Saray'ın, teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine son ana kadar Carlinhos'un kararını bekleyeceği bildirildi. Carlinhos işi Fluminense'nin 5 milyon euro ısrarı nedeniyle zora girmişti.

Haberin Devamı

Yerli sol beklere Terim vetosu

Yabancı kontenjanının daraltılması nedeniyle G.Saray'ın yaşadığı sıkıntıya çözüm olarak önerilen yerli sol bekler teknik direktör Fatih Terim'e takıldı. Devler Ligi'nde oynayabilecek sol bek arayan Terim'in, Ziya (Sivas) ve Atilla'ya (Ordu) güvenemediği bildirildi.

Ne Carlinhos ne Kolarov! Aranan kan...

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, sol bek arayışlarını sürdürürken aranan kan takımda bulundu.

Albert Riera ile yollarını ayırmayı düşünen ancak yıldız futbolcuya alacaklı çıkmaması Galatasaray'ı yabancı sınırında zorda bırakıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de bu sorunu yeni transfer Erman Kılıç'la gidermeyi denedi. Sarı kırmızılı ekibin son oynadığı Olimpia Ljubljana hazırlık karşılaşmasında 4-4-2'yi denemesi de gözlerden kaçmadı.

Fatih Terim bu taktikte Erman Kılıç'ı savunmanın solunda denerken tecrübeli ismin başarılı performansı yüzleri güldürdü. Sivasspor'da orta sahada oynarken takımın hem hücum hem de savunma gücüne büyük katkı sağlayan yıldız isim, bu performansıyla ilk 11'de forma şansını da arttırmış oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray yeni sezon öncesi sol bek adayları arasında Aleksandar Kolarov ve Carlinhos bulunuyordu. Ancak TFF'nin aldığı 6+0+4 yabancı kararı ile eli kolu bağlanan Aslan'ın da çözümü kendi içerisinde aradığı kombinasyonlar devreye girdi...

Yazarlar