Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

09.08.2013 - 09:46 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

Cimbom'dan bir Arda seferi daha

Aysal’dan yıldız müjdesi

ManU'dan çağrı

Drogba'ya baş döndüren teklif

Cimbom'dan bir Arda seferi daha

Galatasaray, Atletico Madrid'de forma giyen yıldız oyuncu Arda Turan için bir kez daha teklif yapmaya hazırlanıyor.

NTV Spor'un haberine göre Cimbom, Arda'ya senelik 3,5 milyon avro önerecek. Madrid temsilcisine ise bonservis bedeli olarak 14 milyon avro + Albert Riera teklif edilecek. Bununla birlikte Atl. Madrid'in tecrübeli çalıştırıcısı Diego Simeone, Falcao'nun ardından bir yıldızı daha kaybetmek istemiyor. İspanyol devinin başkanı Gil Martin'in de Arda'yı satmayı düşünmediği daha önce belirtilmişti.

Her şeye rağmen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Martin ile bir kez daha görüşüp transfere nokta koyması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar transfer dönemi boyunca Arda Turan'ı yeniden renklerine katmak için çaba harcamış ancak başarılı olamamışlardı.

Arda, Atletico Madrid formasını giydiği son iki sezonda önce UEFA Avrupa Ligi'nde zafere ulaştı, ardından da İspanya Kupası'nı kazanan kadroda önemli bir rol aldı.

Haberin Devamı

Aysal’dan yıldız müjdesi

Cimbom’da başkan Ünal Aysal yine iddialı açıklamalarda bulundu. Bu sezon transfer döneminde sessiz kaldığı yönünde eleştiriler alan sarı-kırmızılı kulübün patronu 6+0+4 kuralının yabancı futbolcu transferini baltaladığını söyledi. Aysal transfer politikasının da artık ‘doğru futbolcu’ üzerinden yürüyeceğini belirtti. G.Saray’ın başkanı, “Transferi kapatmadım.

Zaten bizim gibi büyük takımlar asla transferi kapatmaz. Ne gönlümü ne de kasamı transfere kapatmam söz konusu değil. Sadece artık doğru ve isabetli transfer yapmamız gerekiyor. Eğer bir futbolcunun doğru isim olduğuna kanaat getirirsem 1 saniye bile düşünmem hemen alırım. G.Saray artık yanlış futbolcular almayacak” diye konuştu.

ManU'dan çağrı

Galatasaray'ın bu sezon almak istediği flaş isimler arasında bulunan ancak yabancı sınırlaması nedeniyle askıya aldığı Luis Nani gündemden düşmüyor. Sarı-kırmızılı ekibin sağ kanattaki açığı kapatmak için transfer etmeyi istediği Portekizli oyuncu için bu defa hamle Manchester United'dan geldi. 2007'de 25.5 milyon euro'ya Sporting'ten aldığı Nani'yi mümkün olan en yüksek rakama satmak isteyen United'ın, daha önce olumsuz cevap verdiği kulüplere satış rakamının 12 milyon euro olduğunu belirten bir e-mail çektiği öğrenildi. PSG ve Galatasaray'ın da bu mesaja olumlu yanıt verdikleri ve yeniden görüşmek istediklerini bildirdikleri ifade edildi.

Haberin Devamı

Bu arada Portekiz'in Record gazetesi, Arsenal'in de Nani'yi almak için Manchester ile görüşme halinde olduğunu yazdı. Daha önce Galatasaray, Roma, İnter ve PSG'nin 7 milyon euro'luk teklifini reddeden United'ın Arsenal'den de 12 milyon euro istediği ve görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

Drogba'ya baş döndüren teklif

Emirates Cup'ta attığı gollerle dimdik ayakta olduğunu gösteren Didier Drogba, transferin gözdesi olmaya devam ediyor. Meksika ile Amerika'nın New York kentinde oynanacak hazırlık maçının kadrosuna davet edilen ünlü oyuncu için ilginç bir iddia ortaya atıldı. New York Times gazetesi, Fildişili oyuncunun maçtan önce New York takımının sportif direktörü Roxburgh ile bir görüşme yapacağını yazdı. Futbolu bırakmaya hazırlanan Thierry Henry'nin boşluğunu Drogba ile doldurmak isteyen New York'un, yıllık 5.5 milyon dolar net bir maaş düşündüğü ve bu rakamı iki yıl ödemeyi taahhüt edeceği bildirildi. Drogba'nın sponsorlar ve reklam anlaşmalarından kazanacağı rakamın ise maaşının en az 3-4 kat olacağı yorumları yapıldı.

Yazarlar