Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

01.09.2013 - 10:34 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Burak için her şey alt üst

Bruma'da kriz çıktı!

Manchester United Sneijder'i istedi

ManU Sneijder'i istedi

Riera, Villarreal yolcusu

Burak için her şey alt üst

Lazio Başkanı Lotito, “Burak Türkiye’nin problemi. Bugüne kadar onu hedeflediğimizi hiç söylemedim” diyerek kafaları karıştırdı.

Lazio Başkanı Claudio Lotito, takımının dün Juventus ile oynadığı karşılaşmanın sonrasında yaptığı açıklamalarla kafa karıştırdı. Günlerdir İtalyan ekibinin Burak Yılmaz için Galatasarayla görüşmeleri sürdürdüğü haberlerine karşın bu haberleri yalanlayan Lotito, yıldız oyuncunun hedeflerinde olmadığını öne sürdü.

Lazio Başkanı, “Yılmaz ile ilgili hikayenin tamamı medyada dönüyor. Burak Türkiye’nin problemi. Bugüne kadar onu hedeflediğimizi hiç söylemedim. Lazio yaz mevsimi boyunca 7 tane transfer yaptı. Kulübün başkanı olarak kulüpte neler olup bittiğini söyleyebilecek tek kişi benim. Ancak taraftarlarımıza şunu da söylemeliyim ki pazartesi günü yeni bir transferi açıklayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan karşılaşmanın ardından ise bu kez Lazio’nun teknik direktörü Vladimir Petkovic konuştu. Muhabirlerin Burak Yılmaz sorularını yanıtsız bırakmayan Petkovic, “Burak’ın çok iyi bir CV’si var ve kesinlikle harika bir oyuncu” ifadelerini kullandı.

Bruma'da kriz çıktı!

Portekiz ekibinin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 19 yaşındaki yetenekli oyuncu için istediği bonservis bedelini 14 milyon euroya yükseltmesi sarı-kırmızılıları çileden çıkardı. Cim-Bom bugün gerçekleşecek son görüşmede 10 milyon euroyu 1 yılda ödemeyi önerecek.Bu teklif de kabul görmezse Bruma’dan vazgeçilecek.

Galatasaray’da, Bruma konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Teknik Direktör Fatih Terim’in ısrarla kadrosunda görmek istediği Portekizli yıldız için Sporting Lizbon’un tavrı sarı-kırmızılıları çileden çıkardı.
Cim-Bom’un cuma günü yaptığı 2 yılda ödenmek üzere 10 milyon euroluk teklifi kabul eden Portekiz kulübü, 19 yaşındaki kanat oyuncusu için dün 14 milyon euroya çıktı. Bu gelişme transfere bitti gözüyle bakan Galatasaray’da soğuk duş etkisi yarattı. Kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan Bruma için 10 milyon eurodan fazla vermeme kararı alan sarı-kırmızılıların, Sporting Lizbon’nun bu rakamı kabul etmemesi halinde transferden vazgeçebileceği bildirildi.

Kulüplerin Bruma için bugün son kez görüşme yapacakları belirtildi. Galatasaray’ın 10 milyon euroyu 1 senede 2 taksitle ödeme teklifinde bulunacağı, bu önerinin de kabul edilmemesi halinde transferin suya düşebileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

B planında Capel var

Bruma konusunda bu ilginç gelişmeler yaşanırken, Portekiz’den Diego Capel iddiası geldi. Sporting Lizbon yöneticileri, Galatasaray’ın, Bruma’nın yanı sıra İspanyol oyuncuyu da kendilerinden istediğini iddia etti. Portekiz kulübünün yöneticileri, “Bu futbolculardan biri satılabilir” açıklaması yaptı.
Sporting Lizbon’a iki yıl önce Sevilla’dan transfer olan Diego Capel’in menajeri Julio Llorente, Galatasaray’la görüşeceklerini doğruladı. Portekiz basını ise sarı-kırmızılıların, 25 yaşındaki oyuncu için Sporting Lizbon’a 7 milyon euro teklif ettiğini yazdı. Abola gazetesindeki haberde, Cim-Bom’un, Bruma’dan vazgeçmesi halinde, “B planı” olarak belirlenen Diego Capel’i kadrosuna katabileceği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Manchester United Sneijder'i istedi

Albert Riera'yı Villarreal'e transfer olması için ikna etmeye çalışan Galatasaray, diğer bir yandan da yıldız futbolcuları kadrosunda tutmaya çalışıyor."

Transferde hareketli günler geçiren Galatasaray'da yabancı futbolcuların geleceği merak konusu olmaya başladı.

Albert Riera'yı Villarreal'e transfer olması için ikna etmeye çalışan Galatasaray, diğer bir yandan da yıldız futbolcuları kadrosunda tutmaya çalışıyor. Özellikle Wesley Sneijder konusunda İngiliz basınında çıkan flaş haberler, sarı-kırmızılı yönetim tarafından da doğrulanmaya başladı. Bir süredir Manchester United'ın Wesley Sneijder için Galatasaray ile görüşmelere başladığını iddia eden İngiliz basını, Hollandalı futbolcu için 7.5 milyon euroluk bir teklifin yapılacağını duyurmuştu.

Wesley Sneijder'i satmak istemeyen Galatasaray cephesinden konu hakkında ilk açıklama sportif kooardinarör Bülent Tulun'dan geldi. Tulun, Wesley Sneijder için Manchester United'dan 2 hafta önce dolaylı bir teklif aldıklarını ancak bu teklifi kabul etmediklerini ifade etti. Tulun kısa bir süre önce de yaptığı açıklamada, "Sneijder'ı isteyenler var ama nasıl Burak'ı gözardı edemiyorsak Sneijder'ı da gözardı edemeyiz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da transfer çalışmalarını bir numarası olan Bülent Tulun, çalışmalarını tam anlamıyla Bruma üstüne yoğunlaştırdıklarını ve olursa sadece Portekizli oyuncunun transferinin olacağını vurguladı.

ManU Sneijder'i istedi

Son dönemde adı Avrupa'nın dev takımlarıyla anılan Sneijder'e Manchester United'ın talip olduğu ortaya çıktı. Bir süredir United'ın, Hollandalı yıldız için G.Saray ile görüşmelerde bulunduğu, hatta 7.5 milyon euroluk bir teklifin yapılacağı ifade edilmişti. Sneijder'i satmak istemeyen Galatasaray cephesinden konu hakkında ilk açıklama sportif koordinatör Bülent Tulun'dan geldi. Tulun, Sneijder için Manchester United'dan 2 hafta önce dolaylı bir teklif aldıklarını ancak bu teklifi kabul etmediklerini söyledi.

Riera, Villarreal yolcusu

Yıllık 3 milyon euro kazanan ve yüksek maliyeti nedeniyle gözden çıkarılan Albert Riera'nın inadı kırıldı. İspanyol futbolcu, bu sezon oynanan 4 resmi maçta da forma şansı bulamayınca ayrılmaya karar verdi. İspanya La Liga'ya yeniden yükselen Villarreal'in teklifini kabul eden Riera'nın transferinin yarın kesinlik kazanması bekleniyor.