Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

09.01.2014 - 10:09 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Klopp'un gözü Kral'da

Haberin Devamı

Astori gelmeye hazır

Lewandowski yerine Burakowski

Hajrovic resmen Aslan

Klopp'un gözü Kral'da
İngiliz basını, B. Dortmund'un Bayern'le anlaşan Lewandowski'nin boşluğunu G.Saraylı Burak Yılmaz'la doldurmayı planladığını yazdı

Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski'nin Bayern Münih'le gelecek sezondan geçerli olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzalaması üzerine forvet arayışına geçen Borussia Dortmund'un Burak Yılmaz'ın peşinde olduğu iddia edildi. İngiliz basını, sarısiyahlı ekibin teknik patronu Jürgen Klopp'un Lewandowski'den doğacak boşluğu Galatasaray'ın yıldızı Burak Yılmaz ile doldurmak istediğini yazdı.

Rakibi Chelsea&Liverpool
Haberde; Burak'ın, Chelsea ve Liverpool gibi devlerin de radarında olduğu vurgulanırken, sarı-kırmızılı ekibin golcü oyuncusunu ara transfer döneminde satmayı düşünmediği de dile getirildi. Süper Lig'de son iki sezonun gol kralı olan Burak, bu sezon da attığı 10 golle Almeida ve Aatif ile ilk sırayı paylaşıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray fiyat arttırdı
Yarım sezon kiralamak için 1.5 milyon euro, satın alma opsiyonu için de 6.5 milyon euro önerdi

Dany'yi gönderme kararı alan Galatasaray, stoper ihtiyacını İtalya'dan çözmeye kararlı görünüyor. Birçok adayla görüşen sarı-kırmızılı ekip, son dönemde Davide Astori üzerinde yoğunlaşırken İtalyan oyuncu için yaptığı ve pek de kabul görmeyen teklifini yeniledi. Bu defa birçok kulübün istediği Astori için satın alma opsiyonlu kiralık teklifi verildi. Teknik direktör Roberto Mancini'nin önerdiği oyuncuyu öncelikle kiralamak isteyen Cimbom, yarım sezon için 1.5 milyon euro, satın alma opsiyonu için de 6.5 milyon euro önerdi.

Astori gelmeye hazır
İnter ve Milan'ın da gündeminde olduğu belirtilen Davide Astori için alabileceği maksimum bonservis bedelini hedefleyen İtayan kulübün yeni teklife sıcak baktığı ama diğer teklifleri de görmek için süre istediği belirtildi. Cagliari nazlansa da Astori'nin çoktan kararını verdiği öğrenildi. Galatasaray'ın ısrarla istediği 27 yaşındaki yıldızın, yıllık 2.3 milyon euro'luk ücret nedeniyle İstanbul'a gitmek istediği hatta yeni yılın ilk günlerinde Roberto Mancini ile bir görüşme yaptığı bildirildi.

Haberin Devamı

Lewandowski yerine Burakowski

B.Münih gelecek sezon için dünyaca ünlü yıldız Lewandowski ile anlaşınca B.Dortmund'un hocası Jurgen Klopp, G.Saray'ın golcüsü Burak Yılmaz'a kancayı taktı... Almanlar, Cimbom'un kapısını çalmaya hazılanıyor

Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürürken, Almanya'dan şok edici bir haber aldı... Bayern Münih gelecek sezon için Borussia Dortmund'un golcü futbolcusu Lewandowski ile anlaşınca, Dortmund teknik direktörü Jurgen Klopp, Burak Yılmaz'a gözünü dikti... Alman ve İngiliz basınında yer alan haberlerde Dortmund'un Lewandowski'nin yerine Sarı-Kırmızılı takımın golcüsünü istediği manşetlerine taşındı. Sport Direct News, "Borussia Dortmund, Lewandowski'yi Bayern Münih'e kaptırınca Burak Yılmaz'ı transfer listesinin en başına aldı" diye yazdı. Burak Yılmaz'ın Arsenal ve Chelsea gibi dünyaca ünlü kulüplerin yakın takibinde olduğu ve Sarı-Kırmızılı kulüple sözleşmesinin 2016'ya kadar sürdüğü ifade edildi. Burak'ın geçen sezon devre arasında Lazio'ya transferinin son anda gerçekleşmediği yıldız futbolcunun özellikle bu gelecek yurt dışında oynamaya çok sıcak baktığı belirtildi. Burak'ın hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle Avrupa'nın en önemli golcülerinden biri olduğu vurgulanırken, Alman kulübünün hem G.Saray hem de menajer Ali Egesel ile temas kuracağı iddia edildi.

AVRUPA'NIN EN GOLCÜ 9. FUTBOLCUSU DURUMUNDA
2013'te Sarı-Kırmızılı forma altında 38 maçta 33 gol atmayı başaran Burak Yılmaz 5 büyük lig dikkate alındığında Avrupa'nın en golcü 9. futbolcusu durumunda. Geçen sezon Türkiye'de Gol Kralı olan ve yine geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol atarak büyük bir çıkış gösteren golcü futbolcu için Alman kulübünün astronomik bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı


Hajrovic resmen Aslan

Önceki gün İstanbul'a gelen Izet Hajrovic dün 4.5 yıllık resmi sözleşme imzalandı... KAP'a gönderilen yazıda Grasshopper'a 3.5 milyon Euro, Hajrovic'e de toplam 4 milyon 950 bin Euro ödeneceği açıklandı.