Galatasaray Galatasaray transfer haberleri | Shinji Kagawa sürprizi

Galatasaray transfer haberleri | Shinji Kagawa sürprizi

07.01.2020 - 11:46 | Son Güncellenme:

Ara transfer sezonuna Onyekuru ve Sarrachi gibi isimleri kadrosuna katarak hızlı bir giriş yapan Galatasaray'a sürpriz bir isim önerildi. Beşiktaş'ta forma giyen ve İspanya 2. Lig takımı Zaragoza'ya giden Shinji Kagawa menajerleri tarafından sarı kırmızılı takıma teklif edildi.

Transferde teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda listesindeki yıldızlarla temaslarını sürdüren Galatasaray'da ligin araya girmesiyle çalışmalar hızlandı. Transferde Henry Onyekuru ve Marcelo Sarrachi'yi kadrosuna katan Galatasaray'da yeni transfer bombaları da sırada.

Haberin Devamı

İlk günden beri iyi bir 10 numara isteyen Fatih Terim bir süredir Serie B takımlarından Perugia'da forma giyen Dragomir'i izliyor. Ancak Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi. Menajerler sezon başında İspanya 2'nci Ligi takımlarından Zaragoza'yı gitmeyi seçen Shinji Kagawa'yı önerdi.

30 yaşındaki futbolcunun, Beşiktaş'a gelmesine aracı olan Türk menajer, "Sol kanatta oynatıldığı ve sürekli oyundan alındığı için mutsuz" ifadesini kullandı.

Teknik direktör Fatih Terim'in onay vermesi ve Belhanda ile yolların ayrılması durumunda Japon Yıldız sarı-kırmızılı formayı giyecek. Kariyerinde Borussia Dortmund, Manchester United gibi dev kulüplerde forma giyen Shinji Kagawa, geçtiğimiz sezon yarım dönem Beşiktaş'ta forma giydi. Yaz transfer döneminde 3 milyon euro karşılığında İspanya 2. Lig ekiplerinden Real Zaragoza'ya transfer olan Japon futbolcu, çıktığı 17 karşılaşmada 2 gol 1 asist üretti. 

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri | Shinji Kagawa sürprizi