Galatasaray Galatasaray Transfer Haberleri: Vitor Hugo'da fark 1 milyon

Galatasaray Transfer Haberleri: Vitor Hugo'da fark 1 milyon

10.01.2017 - 10:53 | Son Güncellenme:

Palmeiras Vitor Hugo için 6 milyon Euro'ya indi, G.Saray yönetimi de 4.5 milyon Euro'ya kadar çıktı. Brezilya kulübünün 500 bin Euro daha indirim yapması halinde sarı-kırmızılı kulüp 5.5 milyon Euro'ya transferi bitirmenin peşinde

Galatasaray Transfer Haberleri: Vitor Hugoda fark 1 milyon

Stoper transferinde Galatasaray'ın listesinin ilk sırasındaki Vitor Hugo'dan sevindirici haber geldi... Palmeiras ile yapılan görüşmelerde pazarlıklar 10 milyon Euro'dan başlarken sarı-kırmızılılar ise 4 milyon Euro önerdi. İki taraf da rakamları karşılıklı olarak beğenmezken yapılan görüşmeler ve pazarlıklarla Brezilya ekibi 6.5 milyon Euro'ya kadar düştü. Sarı-kırmızılılar ise 4.5 milyon Euro'ya çıkarken son olarak Palmeiras 6 milyon Euro ile son sözünü söyledi.

Haberin Devamı

Galatasaray yönetimi ise henüz geri dönüş yapmazken iki taraf arasında pazarlıklar da yeniden hareketlendi. Sarı-kırmızılıların da olumlu bir adım atması ve rakamı 5.5 milyon Euro'ya yükseltmesi durumunda bu transferin gerçekleşeceği konuşuluyor.

Geçen sezon Palmeiras'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Vitor Hugo da kariyerine Avrupa'da devam etmek isterken G.Saray ile de çoktan anlaştı bile. Sambacı, G.Saray'dan bonuslarla birlikte yıllık 1.5 milyon Euro'ya anlaşırken artık gözler de iki kulübün bonservis pazarlığında.

Aradaki 1 milyon Euro'luk fark eritildiği anda görüşmelerde mutlu sona ulaşılacak. G.Saray yönetimi bu transferi her ne kadar çabuk bitirmek istese de transfer döneminin sonuna kadar da görüşmeleri sürdürüp maliyeti en alt düzeye çekmenin hesapları içinde. Yönetim ayrıca B planı olarak başka isimlerle de temas kurarken Vitor Hugo transferinden olumlu sonuç çıkmazsa hemen listedeki diğer isimlere yönelme kararı alındı. (Vatan)

Haberin Devamı

Hedef Narsingh
Galatasaray Yönetimi, Çin kulüpleriyle transfer görüşmeleri yapan Podolski’ye 1 hafta süre verdi, aksi halde gitmesine izin verilmeyeceğini bildirdi. Narsingh transferi için Poldi’nin imza atması bekleniyor.
Kadrosuna Garry Rodrigues’i katarak hücum hattında önemli bir alternatif yaratan Sarı-Kırmızılılar, bu bölgeye bir takviye daha yapmanın peşinde. Gündemdeki 1 numaralı isim, Luciano Narsingh... Riekerink’in kadrosunda görmeyi çok istediği ve Fenerbahçeli Lens’e benzettiği Hollandalı futbolcunun durumu ise Lukas Podolski’ye bağlı.
7.5 milyon euro isteniyor
Çin kulüpleriyle transfer görüşmeleri yapan Alman futbolcu için 7.5 milyon Euro bonservis bedeli belirlendi. Bununla beraber Galatasaray Yönetimi’nin Poldi’ye 1 hafta süre verdiği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, bu bir hafta içinde Podolski’nin Çin kulübüne imza atmasını bekliyor. Buradan gelecek para ve açılacak maaş bütçesiyle Narsingh transferi sonlandırılacak.
Kararı kendisi verecek
Ancak Podolski bu hafta imzalamazsa, kadro planlaması zarar göreceği için sezon sonuna kadar gitmesine izin verilmeyecek. Yani Poldi bir anlamda kendi kaderini kendisi çizmiş olacak. 31 yaşındaki futbolcu ve menacerinin, Çin kulüpleriyle pazarlıklara devam ettiği, Galatasaray Yönetimi’nin artık haber beklediği belirtiliyor.
PSV forması giyen Luciano Narsingh, transferi bitirilen Garry Rodrigues’le birlikte Riekerink’in en çok istediği isimlerin başında geliyor. (Fanatik)
Podolski’yi ikna ederiz
Levent Nazifoğlu, Lukas Podolski "gitmek istiyor" derken. Alman oyuncun menajeri Nassem Touihiri bir şey yokmuş gibi davranıyor. Peki Çin cephesinde neler yaşanıyor. Burak Yılmaz'ın da formasını giydiği Pekin Gouan takımının basın sorumlusu Şia Cun Ciang'a arkadaşımız Bryant Mao aracılığıyla ulaştık. İşte Ciang'ın Fotomaç'a özel açıklamaları:
-Podolski için hem G.Saray hem de menajeri ile görüşme halindeyiz. Takımı Podolski'yi satma konusunda istekli. Podolski'nin bazı çekinceleri var. Ama o çekinceleri aşabileceğimizi düşünüyoruz.
-Burak'tan memnunuz. Türkiye'den kendisi için iki kez kiralama teklifi aldık, reddettik. Kendisi Pekin'e alıştı. Gollerini bizim için atmaya devam edecek.
-Sneijder'le geçen sezon temas kurmuştuk. Kendisi o dönemde de Pekin'e gelmeyi istememişti.
-Selçuk konusu G.Saray'ın teklifi ile gündemimize geldi. Şu anda İnan'la ilgili bir düşüncemiz yok.
-Türkiye Ligi'nden Aziz Behich için araştırmalarımız var. Kendisi için bir teklif sunmayı planlıyoruz. Şu an teklifimiz gelişme aşamasında.
-Fernandao, Quaresma, van der Wiel veya Emenike hiçbir zaman gündemimizde olmadı. (Fotomaç)
.