Galatasaray Galatasaray tüm branşlarda kaybetti!

Galatasaray tüm branşlarda kaybetti!

18.04.2016 - 09:09 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın kabus haftası… Sarı-kırmızılı takım geçtiğimiz hafta sonu hiç bir branşta maç kazanamadı. Galatasaray takımları 1 hafta içinde oynadığı 6 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldı.

Galatasaray tüm branşlarda kaybetti

Sporcope'un haberine göre; Geçtiğimiz hafta sonu Galatasaray için adeta kabus gibi geçti. Çünkü sarı-kırmızılı takım hiç bir branşta galibiyet yüzü göremedi. Galatasaray Futbol, basketbol ve voleybolda oynadığı bütün maçları kaybetti.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray futbol takımı Antalyaspor ile deplasmanda karşılaştı. Sarı-kırmızılı takım rakibine 4-2 yenilmekten kurtulamadı.

Erkekler Basketbol Ligi’nde ise Galatasaray Odeabank, Büyükçekmece ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ergin Ataman’ın öğrencileri rakibine 5 sayı farkla 94-89 mağlup oldu.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final üçüncü maçında maçında Galatasaray, Abdullah Gül Üniversitesi’ni ile deplasmanda karşılaştı. Mücadeleyi Kayseri ekibi 84-79 mağlup ederek seriyi 2-1’e getirerek yarı finale yükseldi.

3 ana branşta maç kaybeden sarı kırmızılı takımın voleybolda da yüzü gülmedi. Kadın voleybol takımı 1 hafta içerisinde Vakıfbank ve Eczacıbaşı’na kaybetti.

Haberin Devamı

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ise bu hafta sonu ligde ilk yenilgisini tattı. Derbi maçta Beşiktaş’a 59-57 kaybeden sarı-kırmızılı sporcular aynı zamanda rakibine liderliği de kaptırmış oldu.

GALATASARAY’IN HAFTA SONU KAYBETTİĞİ MAÇLAR

Futbol

Antalyaspor 4-2 Galatasaray

Erkek Basketbol

Büyük Çekmece 94-89 Galatasaray

Kadın Basketbol

AGÜ 84-79 Galatasaray

Kadın Voleybol

Galatasaray 2-3 Vakıfbank

Eczacıbaşı 3-0 Galatasaray

Tekerlekli Basketbol

Beşiktaş 59-57 Beşiktaş

Yazarlar