Galatasaray Galatasaray'a 3 büyük şok birden!

Galatasaray'a 3 büyük şok birden!

07.11.2015 - 19:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor'a 4-3 mağlup olurken, bunun yanında 3 büyük şok daha yaşadı.

Galatasaraya 3 büyük şok birden

Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynadığı mücadelede 3 büyük şok birden yaşadı. Sarı-kırmızılı takımda önce kadronun değişilmez isimlerinden Selçuk İnan ile Hakan Balta sakatlandı ve iki futbolcu da erkenden oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Önce Hakan, sonra Selçuk

18. dakikada Selçuk İnan bacağını tutarak sahayı terketti ve yerini Jose Rodriguez'e bıraktı. 23. dakikada ise Hakan Balta sağ baldırını tutarak kenara geldi ve Semih Kaya oyuna dahil oldu. Böylece Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, henüz 23. dakikada 2 oyuncu değişikliği hakkını kullanmış oldu.

Hakan'ın yerine giren Semih de sakatlandı

Galatasaray'ın başındaki sakatlık belası ikinci yarıda da sürdü. Hakan Balta'nın yerine oyuna dahil olan Semih Kaya, mücadelenin 82. dakikasında Leonard Kweuke'nin arkadan darbesi sonrasında Fernando Muslera ile çarpıştı ve sedye ile kenara gelmek zorunda kaldı. Semih'in yerine ise Jason Denayer oyuna girince, Galatasaray'ın 3 değişikliği de sakatlıklar nedeniyle gerçekleşmiş oldu.

Haberin Devamı

Ciddi sorunları yok

Öte yandan Semih Kaya'nın boynunda yumuşak doku zedelenmesi olduğu tespit edildi. Tebdir amaçlı MR'ı çekilecek olan Semih Kaya stattan boyunlukla ayrıldı. Üç oyuncunun da çok ciddi bir sorununun olmadığı belirtilirken kesin durumları ise İstanbul'da yapılacak detaylı kontroller ve MR'ların ardından belli olacak.

Yazarlar