Galatasaray Galatasaray'a süper solak: Di Gennaro...

Galatasaray'a süper solak: Di Gennaro...

11.04.2017 - 09:34 | Son Güncellenme:

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, mali yapısını kontrol altında tutmak amacıyla bonservisi elinde olan isimlerle ilgileniyor. Sarı kırmızılıların bu kapsamdaki ilk hedefi İtalya Serie A'dan.

Galatasaraya süper solak: Di Gennaro...

Galatasaray Kulübü, sezon bitmeden transfer çalışmalarına başladı. Mali yapısında sıkıntı yaşamamak için sezon sonunda sözleşmesi sona erecek futbolcularla ilgilenen sarı kırmızılı yönetim orta sahaya sürpriz bir ismi transfer etmek istiyor.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray, Serie A takımlarından Cagliari'de forma giyen 28 yaşındaki Davide Di Gennaro'yu kadrosuna katmak için harekete geçti. Sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen başarılı solağın yeni adresinin Türkiye olabileceği belirtildi.

Orta sahada iki yönlü oyun stiliyle dikkati çeken Davide Di Gennaro, duran toplardaki başarısıyla da tanınıyor. Orta sahada attığı başarılı paslarla da bilinen 28 yaşındaki solak bu sezon çıktığı 22 maçta 2 gol attı, 5 de asist yapma başarısı gösterdi.

(Yeni Şafak)

Yazarlar