Basketbol Galatasaray'da Göktürk'e af çıkıyor!

Galatasaray'da Göktürk'e af çıkıyor!

04.03.2015 - 16:14 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, "Göktürk Ural ve babasıyla görüştüm, bu konuyu kendi içimizde çözeriz" dedi. Aküzüm, "Oyuncuyu hocamız Ergin Ataman kadro dışı bıraktı ve affetme kararını da yine o alacaktır. Galatasaray ailesi, sorunlarını kendi içinde çözebilir" diye konuştu.

Galatasarayda Göktürke af çıkıyor

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ın tokat attığı ve kadro dışı bırakılan genç oyuncu Göktürk Ural ile görüştüğünü, konuyu "kendi içlerinde çözeceklerini" söyledi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kulübün basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Aküzüm, AA muhabirine yaptığı açıklamada, NSK Eskişehir Basket maçının ardından Ataman'ın soyunma odasında tokat attığı genç oyuncu Göktürk Ural ile bir araya geldiğini belirterek, "Göktürk Ural ve babasıyla görüştüm. Bu konuyu kendi içimizde çözeriz" dedi.

Göktürk'ün kadro dışı kalmasının sportif bir karar olduğunu ve affedilmesinin de bu kanal üzerinden olacağını anlatan Aküzüm, "Oyuncuyu hocamız Ergin Ataman kadro dışı bıraktı ve affetme kararını da yine o alacaktır. Galatasaray ailesi, sorunlarını kendi içinde çözebilir" diye konuştu.