Fransa Ligue 1 Galatasaray'dan çifte bomba

Galatasaray'dan çifte bomba

30.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cim-Bom dün iki önemli transfer gerçekleştirdi. Tiote’nin sakat çıkması üzerine Los Angeles Galaxy’de forma giyen ön libero Nigel de Jong’un işini bitiren sarı-kırmızılı ekip Nantes’ta oynayan 26 yaşındaki forvet Sigthorsson’la da anlaşarak İstanbul’a getirdi.

Galatasaraydan çifte bomba

Galatasaray transferde sona yaklaşırken 2 bomba birden patlattı. Cim-Bom ön libero için Nigel de Jong, forvet için ise Kolbeinn Sigthorsson’la anlaştı. Diarra’da sürecin uzaması, İstanbul’a getirilen Tiote’nin ise kontrollerinde dizinde problem tespit edilmesi nedeniyle transferinden vazgeçilmesi üzerine Cim-Bom ön libero için Sneijder’in menajeri Guido Albers tarafından gündeme getirilen Hollandalı Nigel De Jong’a yöneldi. Cim-Bom, Amerikan futbol ligi MLS’te Los Angeles Galaxy’de forma giyen Hollandalı orta saha oyuncusu Nigel de Jong’la anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

De Jong’un menajeri Rodger Linse ile temas kuran sarı-kırmızılılar her konuda anlaşma sağladı ve oyuncu ile menajerini İstanbul’a davet etti. De Jong ile menajeri Los Angeles’tan yola çıktı ve bugün İstanbul’da olacaklar. Galatasaray bu transfer için bonservis parası vermeyecek. 31 yaşındaki De Jong ise senelik 2.5 milyon eurodan 2 yıl mukavele imzalayacak.

1.2 milyon euro

Galatasaray forvet için ise Hamza Hamzaoğlu döneminde gündemine gelen Kolbeinn Sigthorsson’la anlaştı ve futbolcuyu sabaha karşı İstanbul’a getirdi.

Galatasaraydan çifte bomba

29 maçta 4 gol

Nantes forması giyen 26 yaşındaki İzlandalı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için kulübüyle görüşen Cim-Bom kiralama bedeli olarak 800 bin euro ödeyecek. Futbolcuya ise bu sezon için 1.2 milyon euro verilecek. 1.86 boyundaki İzlandalı futbolcu geçen sezon Nantes formasıyla çıktığı 29 maçta 1911 dakika sahada kaldı ve 4 gole imza attı.

Yazarlar