Galatasaray "Galatasaray'ı tercih ederim"

"Galatasaray'ı tercih ederim"

20.12.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Linnes, sezon sonunda bitecek sözleşmesi hakkında konuştu, “Galatasaray ile sözleşme yenilemeyi tercih ederim. Aksi takdirde başka kulüplere bakabilirim” dedi.

Galatasarayı tercih ederim

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Galatasaraylı Martin Linnes, eşi Elizabeth Haugen ile birlikte yaşadığı İstanbul’daki evinin kapılarını Norveç basınına açtı. Sarı-kırmızılı ekibin idman tesislerine yakın bir bölgede Florya’da modern bir apartmanda eşi ve 3 yaşındaki çocuğuyla yaşayan Norveçli futbolcu, İlk dönemlerinde Galatasaray’da sıkıntılı zamanlar geçirdiğini ve ülkesine dönmeyi düşündüğünü itiraf etti.

Martin Linnes, “Sonradan işler düzelmeye başladı. İstanbul’u seviyoruz. Burada iyi arkadaşlıklar kurduk. Ben de takımda yer bulmaya başladım. Takıma kritik maçlarda katkılar yaptım. İstanbul’da bir çok iyi restoran var. İklim güzel. Nisandan ekime kadar şort giyebiliyorsun” derken sezon sonunda bitecek sözleşmesiyle ilgili “Galatasaray ile sözleşme yenilemeyi tercih ederim. Aksi takdirde başka kulüplere bakabilirim” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Hem eşi hem kendisinin Norveç’te Sander isimli nüfusu 300 olan küçük bir kasabadan gelme olduğunu söyleyen Elisabeth Haugen de İstanbul’da mutlu olduğunu ifade etti.

Emma isimli kızlarının İngilizce bir kreşe gittiğini söyleyen Elisabeth, “Norveç’ten buraya, tamamen başka bir dünyaya geldik. Norveç ile burası arasında direkt uçuşlar olması çok iyi. Evimiz havaalanının yanında olduğu için hemen eve varıyoruz” derken, “Galatasaray taraftarlarıyla da iyi bir ilişkimiz var. Şampiyonluk ise hiç bu kadar gurur duyacağımı düşünmezdim” dedi.

Galatasarayı tercih ederim