Galatasaray "Galatasaray'ı Tokat'ta ağırlamak istiyoruz"

"Galatasaray'ı Tokat'ta ağırlamak istiyoruz"

24.12.2013 - 13:57 | Son Güncellenme:

Tokat Valisi Taşkesen ve Belediye Başkanı Çiçek, Ziraat Türkiye Kupası'nda Tokatspor'un Galatasaray ile aynı grupta yer almasını diledi.

Galatasarayı Tokatta ağırlamak istiyoruz

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ve Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 8 takım arasına kalan Tokatspor'un Galatasaray ile aynı grupta yer almasını temenni etti.

Haberin Devamı

Taşkesen ve Çiçek, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Tokat Ofisi'nde gerçekleştirilen bir toplantı öncesinde, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuralarının yarın çekileceğinin hatırlatılması üzerine Taşkesen, gazetelerin spor sayfalarında "Mucizenin adı: Tokatspor" başlıklarının atıldığını belirtti. Tokatspor'un futbolcularını, teknik heyetini ve yöneticilerini bu başarıdan dolayı tebrik eden Taşkesen, "Tokatspor, daha önce iki kez gruplara kalmış ama o zaman sistem böyle değildi. Bu, daha zor bir sistem. Tokatspor, bu sistemde gruplara ilk defa katılıyor, bunun gururunu yaşıyoruz. Tokatpor'un başarısının devam edeceğine inanıyoruz" diye konuştu. Tokatspor'un Galatasaray ile aynı grupta yer almasını temenni eden Taşkesen, "Galatasaray'ı Tokat'ta ağırlamak istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Çiçek ise Tokatspor'un, kupada 158 takım arasından son 8'e kalmayı başardığına işaret ederek, bu başarının Tokatspor'a gönül veren herkesi gururlandırdığını söyledi. Tokatspor'a destek veren herkese teşekkür eden Çiçek, şunları söyledi: "Çekeceğimiz kuranın, ilimizin tanıtımı açısından önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Daha önce iki kez gruplara kaldığımızda Fenerbahçe'yi çekmiştik ama bu sene artık kupada Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş gibi Türkiye'nin büyük takımları yok. Sadece Galatasaray kaldı. Gönlümüzden, kurada Galatasaray'ın çıkması geçiyor. Bunu, ilimizin tanıtımına katkıda bulunmak için istiyoruz."

Yazarlar