Galatasaray Galatasaray'ın 8 finali!

Galatasaray'ın 8 finali!

21.03.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, kalan 8 karşılaşmayı da ayrı ayrı değerlendirecek. Her maça final gözüyle bakan Fatih Hoca, kayıpsız 24 puan almayı amaçlıyor.

Galatasarayın 8 finali

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim ve ekibi, ligde kalan 8 maçı ayrı ayrı olarak değerlendirme kararı aldı.

Haberin Devamı

Terim ve yardımcılarının, milli maç arasından sonra başlayacak Trabzonspor karşılaşmasıyla birlikte her maçı ayrı düşünecekleri ve buna göre strateji geliştirecekleri bildirildi. Her karşılaşmaya final gözüyle bakan sarı-kırmızılıların teknik patronu, bu süreçten kayıpsız çıkarak 24 puan almayı amaçlıyor. Terim ve ekibinin her maçı kendi özelinde değerlendirip 3 puanın önemine dikkat çekecekleri bildirildi.

Sarı-kırmızılı teknik kadronun bu şekilde düşünerek futbolculardan da aynı özeni göstermelerini bekleyecekleri dile getirildi.

Bu arada Cim-Bom, üç günlük izni bugün tamamlayacak. Fenerbahçe derbisinin ardından tatile çıkan ve nefes alma imkanı bulan sarı-kırmızılılarda yabancılar da ülkelerine gitme fırsatı yakalamıştı.

Haberin Devamı

Eski dosttan tavsiye

Cim-Bom’un devre arasında Inter’den kiraladığı Yuto Nagatomo, Süper Lig’e özel bir hedefle geldi. Japonya’nın 2018 Dünya Kupası’nda mutlaka olmak isteyen Nagatomo’nun milli takımdaki hocası Vahid Halilhodzic’in fikirlerinden etkilendiği de belirtildi.

Sezonun ilk yarısında Inter’de istediği sürede forma giyemeyen Nagatomo, maç eksiğini kapatıp, Dünya Kupası’na hazır olabilme adına Galatasaray hamlesi yaptı.

Daha önce Türkiye’de Trabzonspor’da çalışan Halilhodzic’in de bu transfer konusunda tecrübeli yıldıza tam destek verdiği, ligin standartlarını bildiği için bu transferin forma şansı konusunda önemli bir yardım sağlayacağı tavsiyesinde bulunduğu kaydedildi.