Kayserispor "Galibiyet büyük moral oldu"

"Galibiyet büyük moral oldu"

05.11.2012 - 13:29 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Kardemir Karabükspor galibiyetinin takıma ve camiaya büyük moral olduğunu söyledi.

Galibiyet büyük moral oldu

Oğuz Ortaköylüoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 10. haftasında konuk ettikleri Kardemir Karabükspor’u 3-0 yendikleri için çok mutlu olduklarını belirtti.

Takımın puanlara ve galibiyete ihtiyacı olduğu bir dönemde galip geldiklerini vurgulayan Ortaköylüoğlu, ”Kardemir Karabükspor maçı bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Puan ve takımın moral bulması açısından bu maça önem veriyorduk. Ayrıca bu maç yeni teknik direktörümüzün seyircimizin önünde puanla tanışması açısından önem arz ediyordu. Kardemir Karabükspor galibiyeti takıma ve camiaya büyük moral oldu. İnşallah bu maç güzel bir serinin başlangıcı olur” dedi.

Ortaköylüoğlu, ligde sezon başında belirledikleri noktaya ulaşmak için çok çalışmaları gerektiğini ifade ederek, şöyle devam etti: ”Henüz daha ligde almamız gereken çok galibiyet var. Bu galibiyetin sevincini yaşadık, moralini aldık. Şimdi aynı ciddiyetle önümüzdeki karşılaşmalara hazırlanmak zorundayız. Çünkü Kayserispor olarak henüz istediğimiz yerde değiliz. İnşallah önümüzdeki haftalarda aynı şekilde galibiyetler gelir. Hocamıza ve takımımıza güveniyoruz.” Bu arada günü izinli geçiren Kayserispor, 11 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

Yazarlar