Trabzonspor Galibiyetten daha fazlası

Galibiyetten daha fazlası

04.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Antalyaspor’u yenerse hem 3 yıllık hasreti bitirecek hem de bu sezon deplasmanda ilk kez kazanacak

Galibiyetten daha fazlası

Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor deplasmanında bir taşla iki kuş vurmanın hesaplarını yapıyor. Bordo-mavili takım zorlu karşılaşmada bu sezon ilk deplasman galibiyetine imza atmaya çalışacak. Karabükspor (1-1), Gaziantepspor (1-0), Fenerbahçe (1-1), Beşiktaş (1-1) deplasmanlarında galibiyet yüzü göremeyen Karadeniz ekibi, büyük bir çıkış içindeki Antalyaspor’u yenerek hasreti noktalamaya çalışacak.
Trabzonspor maçı kazanırsa, Antalya deplasmanındaki galibiyet özlemini de bitirecek. En son 2008-2009 sezonunda 1-0’lık sonuçla Antalyaspor’u yenen bordo-mavililer, son 3 sezonda 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldı. 2009-2010 sezonunda 1-1, 2010-2011 sezonunda 0-0’lık sonuçlarla Antalya’dan dönen Karadeniz ekibi, geçen sezon ise rakibine 2-1 mağlup olmuştu. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor bugün öğleden sonra uçakla Antalya’ya giderek kampa girecek. Bu arada bordo-mavili futbolcular önceki akşam Trabzon’daki bir alışveriş merkezinde James Bond serisinin bir bölümü Türkiye’de çekilen son filmi, Skyfall’u izledi.

Haberin Devamı

Konak’tan destek

Temiz Futbol Gönüllüleri dün Taksim’de bir eylem daha yaptı. Trabzonspor taraftarı olan ünlü sanatçı Volkan Konak da eyleme katılarak destek verdi. Bordo-mavililer, İngilizce olarak üzerinde, “Sayın Platini, Türkiye’de şike yasal mı?” yazılı bir pankart açtı.

Yazarlar