Futbol Gaziantepspor, Aytemiz Alanyaspor hazırlıkları...

Gaziantepspor, Aytemiz Alanyaspor hazırlıkları...

01.11.2016 - 14:04 | Son Güncellenme:

Gaziantepspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına salon ve sahada yaptığı çalışmayla devam etti.

Gaziantepspor, Aytemiz Alanyaspor hazırlıkları...

Celal Doğan Tesisleri'nde bu sabah yapılacak antrenman, soğuk hava ve yağmur yüzünden önce fitness salonunda başladı. Isınma ve kondisyon çalışması yapan kırmızı siyahlı oyuncalar, daha sonra sahaya çıktılar. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanda dar alanda paslaşma da yapıldı.

Haberin Devamı

Sakatlıkları devam eden Muhammed, Orkan ve Fatau ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Osmanlıspor karşılaşması öncesinde sakatlanan Ghillas ise antrenmana katılmadı.

Teknik direktör İsmail Kartal, cumartesi günü Aytemiz Alanyaspor ile oynayacakları karşılaşmadan galip ayrılmak istediklerini ifade etti. İsmai Kartal, antrenmanın bitimindeki açıklamasında şunları söyledi:

"İki hafta önce oynadığımız Kayserispor maçı sonrasında oynadığımız güzel oyuna karşılık mağlubiyeti hak etmediğimizi söylemiştim. Gerçekten bizim için üzücü bir mağlubiyet olmuştu. Bu hafta Osmanlıspor'un gücünü biliyorduk, gerçekten iyi bir takım. İstikrarlı bir takım, iyi mücadele ediyorlar, Avrupa kupalarında da iyi oynuyorlar. Bizde böylesine etkili bir takıma karşı taktiksel olarak nasıl mücadele edeceğimizi oyuncularımıza hafta içerisinde çok iyi çalışarak anlattık. Çok akıllı oynadık, çok disiplinli oynadık. Sonuç olarak ta haklı bir galibiyet kazandık oyuncularımız çok iyi mücadele etti. Bu hafta Alanyaspor'la deplasmanda mücadele edeceğiz. Sakatlarımız var 2-3 tane hatta Muhammed'i de dahil edersek 4 tane çok önemli ciddi sakatlarımız var. Bunların tedavileriyle ilgili ilgileniyoruz. İnşallah Aytemiz Alanyaspor müsabakasından en iyi sonucu alarak Gaziantep'e dönmek istiyoruz. Bununla birlikte ligin aşağısı her geçen gün zorluk derecesi yüksek maçlarla geçiyor. Herkes herkesten puan alabiliyor. Bizde bunu bilerek, bunların bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz de iyi çalışarak, rakiplerimizi iyi analiz ederek, iyi planlama yaparak maçlara bu şekilde çıkmaya çalışıyoruz."

Yazarlar