Galatasaray Gaziantepspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Gaziantepspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

14.05.2017 - 11:17 | Son Güncellenme:

Gaziantepspor Galatasaray maçı için nefesler tutuldu! Süper Toto Süper Lig 31. hafta maçında kümede kalma mücadelesi veren Gaziantepspor, evinde Galatasaray'ı konuk ediyor. Peki Gaziantepspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Gaziantepspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda

Süper Toto Süper Lig'de 31. hafta mücadelesinde Gaziantepspor evinde Galatasaray'ı konuk ediyor. Bu sezon kendinden beklenileni bir türlü veremeyen Gaziantepspor matametiksel olarak kümede kalma umutlarını sürdürebilmek için maçtan mutlak galibiyet ile ayrılmak zorunda! Peki Gaziantepspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

GAZİANTEPSPOR GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Gaziantepspor Galatasaray maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak! Ligde kalma mücadelesi veren Gaziantepspor sahasında mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor. Dev mücadele bu akşam beIN SPORTS 1'den naklen yayınlnacak.

MUHTEMEL 11'LER

Gaziantepspor: Victor, Barış, Wallace, Fatau, Pedroso, Abdülkadir, Khaly, Marcinho, Angan, Ghilas, Ben Hatira
Galatasaray: Muslera, Sabri, Ahmet, Semih, Carole, Josue, Selçuk, Rodrigues, Sneijder, Bruma, Podolski

Galatasaray ile Gaziantepspor 62. randevuda

İki takım arasında ligde geride kalan 61 maçta Galatasaray'ın galibiyetlerde 36-11, gol sayısında da 98-46 üstünlüğü bulunuyor - Gaziantep'teki maçlarda Galatasaray 15 galibiyet aldı, ev sahibi ekip 7 kez kazandı

Haberin Devamı

Galatasaray ile Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam yapacakları maçla lig tarihinde 62. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan lig maçlarında sarı-kırmızılı ekibin galibiyet sayısında 36-11 üstünlüğü bulunuyor, taraflar 14 kez de eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın attığı 98 gole, Gaziantepspor 46 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 3-1 kazandı.

Gaziantep'teki maçlar

Galatasaray ile Gaziantepspor, Süper Lig'de Gaziantep'te 30 kez karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılı ekip, deplasmanda yapılan maçlarda rakibini 15 kez yendi, ev sahibi takım 7 kez sahadan galibiyetle ayrılabildi. Gaziantep'teki 8 maç da berabere sonuçlanırken, Galatasaray 40, Gaziantepspor ise 26 gol attı.

Geçen sezon Gaziantep'teki maçta gülen taraf 2-0'lık sonuçla ev sahibi ekip oldu.

En farklı skorlu galibiyetler

Galatasaray, lig tarihinde Gaziantepspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 2005-2006 sezonunda Ali Sami Yen Stadı'nda 6-0'lık sonuçla aldı.

Sarı-kırmızılı ekip ayrıca, Gaziantepspor'u 1996-1997 sezonunda İstanbul'da 6-1, 1992-1993 sezonunda da Gaziantep'te 5-0 gibi açık farklarla yendi.

Gaziantepspor ise Galatasaray'ı 2011-2012 sezonunda İstanbul'da 4-2, geçen sezon ise evinde 2-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Gaziantepspor son 10 maçta 1 kez kazandı

Lige tutunma mücadelesi veren Gaziantepspor, Galatasaray ile yaptığı son 10 maçın sadece birini kazanabildi.

İki takım arasındaki son 10 maçın 7'sini Galatasaray kazandı, 2'si berabere bitti, Gaziantepspor sadece geçen sezon evindeki müsabakada 3 puana ulaşabildi.

Galatasaray, Gaziantep'e 17 futbolcu ile gidiyor

GALATASARAY, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Saat 15:30'da Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Gaziantep'e hareket eden sarı-kırmızılı takım yarın 19:00'da başlayacak maç için kampa girecek.

Son idmanda sağ üst arka adalesinde çekme ve ağrı hisseden Hakan Balta'nın yapılan MR tetkiklerinde birinci derece zorlanma tespit edildi. Tedavisine başlanan Hakan Balta, Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek.

Ayak bileği dış yan bağlarında gerilme olan Yasin Öztekin ve aşil tendonundaki gerilme bulunan Lionel Carole, koruma ve tedbir amaçlı olarak Gaziantepspor maçı kamp kadrosunda yer almadı. Hafif sakatlıkları bulunan Aurelien Chedjou ve Luis Cavanda, tedbir amaçlı kafileye alınmadı.

Haberin Devamı

Teknik Direktör İgor Tudor'un kafileye dahil ettiği 17 futbolcu şöyle:

Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Martin Linnes, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Semih Kaya, Koray Günter, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Sabri Sarıoğlu, Birhan Vatansever.

Yazarlar