Türkiye Kupası Gaziantepspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 0-0

Gaziantepspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 0-0

17.12.2014 - 22:15 | Son Güncellenme:

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nun 2. hafta maçında Gaziantepspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 0-0 berabere kaldı.

Gaziantepspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 0-0

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nun 2. hafta maçında Gaziantepspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Kamil Ocak Stadı'nda oynanan Gaziantep derbisi başladığı skorla 0-0 sona erdi. Bu sonucun ardından Gaziantepspor 4 puana, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor da 1 puana yükseldi.

Haberin Devamı

Bu arada karşılaşma, Pakistan'ın Peşaver kentinde, Taliban militanlarının bir okula yönelik düzenlediği baskında hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından başladı.

İLK YARI

8. dakikada Javadov, ceza sahasına kadar taşıdığı topu, Özgür Çal'a aktardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Özgür Çal'ın vuruşunda top auta gitti.

41. dakikada Costly'nin pasıyla ceza alanına giren Emre'nin vuruşunda rakip futbolcuya çarpan top kornere çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İKİNCİ YARI

52. dakikada Barış'ın yaptığı ortaya Abdulkadir'in vole vuruşunda top, kalenin üstünden auta gitti.

90+2. dakikada ceza alanına giren Muhammed Demir, ara pasıyla topu Erdal'a aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak dışarı gitti.

Haberin Devamı

Karşılaşma 0-0 tamamlandı.

GAZİANTEPSPOR: 0 - GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 0

Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Bülent Birincioğlu, Erkan Akbulut, Mehmet Salih Mazlum

Gaziantepspor: Eray (Dk. 81 Mustafa Durak), Emre, Oğuzhan, Costly, Abdulkadir, Grando, Barış, Binya, Koray (Dk. 46 Serhan), Muhammed İldiz, Ontivero (Dk. 16 İbrahim Akın)
Teknik Direktör: Okan Buruk

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Atilla, Özgür (Dk. 81 Erkam), Josef, Javadov, Muhammed Demirci, Erdal, Ahmet, Mehmet, İbrahim (Dk. 46 Deumi), Yücel, Ramazan (Dk. 72 Mahmut)
Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Sarı Kart: Dk. 32 Binya (Gaziantepspor)