Galatasaray Gemisini kurtaran Kaptan

Gemisini kurtaran Kaptan

09.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

39 derece ateşle sahaya çıkan Selçuk İnan attığı golle takımını UEFA Avrupa Ligi’ne taşıdı. Beşiktaş derbisine dönen Selçuk, “Büyük maçlar, büyük oyuncuların kazandırdığı maçlardır. Bizde de büyük oyuncular var” dedi.

Gemisini kurtaran Kaptan

Galatasaray’a beraberlik golünü getiren Kaptan Selçuk İnan’ın büyük bir fedakârlıkla sahada olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

4 gündür ağır bir grip geçiren Selçuk, Astana maçında sahaya 39 derece ateşle çıktı. İnan ayrıca ayak tarak kemiğindeki ödem ve şişliğe rağmen bu kritik karşılaşmada görev yapıp takımını kurtardı. Hakan Balta da kaburgasındaki ezilmeye rağmen 11’de forma giydi.

Astana maçını değerlendiren Selçuk İnan, “Allah’a şükürler olsun ki istediğimiz sonucu aldık. Ayağımda ağrı var, biraz da hastayım ama maçı çıkardık. Aslında zor bir süreçten geçiyoruz demek istemiyorum ama zorlu bir durumdayız. Beklemediğimiz bir anda gol yiyince, bu sonuç sevindirici olmalı. Ne olursa olsun UEFA Kupası’nda devam etmemiz gerekiyordu” yorumunu yaptı.

‘Yolumuz uzun’

Bu karşılaşmada birlikte oynadığı Chedjou’yu değerlendiren Selçuk şöyle devam etti:

Haberin Devamı

“Hiçbir futbolcunun bununla rahatım demek haddine değil. Kiminle oynarsam oynayayım, hem arkadaşıma yardımcı olmaya, hem de takıma faydalı olmaya çalışıyorum. Bunun olumlu olumsuz olduğunu hocamız biliyordur. Biz her maçı kazanmaya çıkıyoruz. UEFA Kupası’nda uzun bir yolumuz olduğunu düşünüyorum. İnşallah finale kadar gideriz.”

Beşiktaş derbisiyle ilgili görüşlerini de açıklayan Galatasaray Kaptanı, “Derbileri konuşmak yersiz. Kimseyi motive etmenize gerek kalmıyor. Büyük maçlar, büyük oyuncuların kazandırdığı maçlardır. Bizde de büyük oyuncular var” yorumunu yaptı.

Yazarlar