1.Lig Gencer'den Ümit Özat'a sert cevap!

Gencer'den Ümit Özat'a sert cevap!

03.02.2015 - 13:36 | Son Güncellenme:

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, kendisi hakkında "Gültekin Gencer, kulübe makarna alamaz" diyen Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat'a sert yanıt verdi.

Gencerden Ümit Özata sert cevap

Bir televizyon kanalına telefonla bağlanan Gencer, Özat'ın, "Mehmet Aygün olmasa Gültekin Gencer, kulübe makarna alamaz" sözlerine karşılık, "Ümit Özat, bizim kulübü bu kadar iyi biliyorsa, gelsin bunları yüzüme söylesin. Bunları konuşmak bile istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ümit Özat'ın, "Gültekin Gencer kulübü küme düşürdü, bu lekesini temizlesin" sözlerine de yanıt veren Gencer, "Kendi kulübü geçen yıl hangi ligdeydi, başkanı geçen yıl hangi ligdeydi, takımı hangi lige düşürmüş, önce bunları bir düşünsün. Bir şeyler söylerken, başkalarına laf atarken, oldukları konumları da gözden geçirmeleri lazım. Bu durum bir acizliktir" şeklinde konuştu.

Elazığspor Başkanı Selçuk Cengiz'in kendisinin yakın bir arkadaşı olduğunu da vurgulayan Gencer, Ümit Özat için kendisinden özür dilediğini söyledi. Başkan Gencer, kulübün de Özat'a ceza vermesini beklediğini, ancak bunun olmadığını da sözlerine ekledi.