Skorer Gençlere uyarı var

Gençlere uyarı var

03.04.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bilet kısıtlaması

Gençlere uyarı var






'Kimseyle görüşmem'
CHRİSTOPH Daum, Fenerbahçe'den ayrılıp, A Milli Takım'ın başına geçeceği yolundaki iddiaları yalanladı. Sarı - Lacivertli kulüple sözleşmesinin sürdüğünü açıklayan Alman teknik adam, "Fenerbahçe'den ayrılmam. Avukatlarıma hiç kimseyle görüşmeyeceğimi bildirdim. Fenerbahçe ve A Milli Takımı birlikte çalıştırmam ise kulübüm izin verse bile mümkün değil" diye konuştu.

Tomas'a ceza yok
ADANASPOR maçında formasını yere atan Tomas'ın durumunu da değerlendiren Daum, "Onunla hiçbir problemim yok" dedi. Tecrübeli hoca şunları söyledi; "Sinirlenmesini doğal karşılıyorum. Onu cezalandırmak için oynatmayacağım söyleniyor. Bu doğru değil. Şu anda sakatlık sorunu var. Eğer bu problemi geçerse, Sebat maçında ona ilk on birde görev vereceğim."

'Yarış bitmedi'
FENERBAHÇE Teknik Direktörü, lig fotoğrafının ortaya çıkması için bir kaç haftaya ihtiyaç duyduklarını açıkladı. Daum, "Yarış bitmedi ve heyecan sürüyor. Bunu oyuncularıma her gün anlatıyorum. Sebat maçından mutlaka gülerek ayrılmalıyız, yoksa yara alırız. Ben bu bilinçteyim, takım içindeki herkesin de bu doğrultuda düşünmesini istiyorum" dedi.

FENERBAHÇE, Akçaabat Sebatspor ile oynayacağı kritik 90 dakikanın hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla tamamladı. Basına kapalı gerçekleştirilen çalışmada Daum, oyuncularına maçın son taktiklerini verdi. Bu arada Alman hocanın, genç futbolcularla konuşup, "Tribünlere kulaklarınızı tıkayın. Olumsuz tepkileri duyup, etkilenmeyin" dediği öğrenildi. Sakat olan Mehmet Yozgatlı ve Kemal kampa alınmadı.

FENERBAHÇE Yönetimi karaborsa bilet satışını önleyebilmek için kolları sıvadı. Alınan yeni karar doğrultusunda bundan sonra kulüpten ve Biletix mağazalarından yapılan satışlarda bir taraftara en fazla 5 bilet verilecek. Bu arada yönetim, bünyesindeki derneklere de aynı kısıtlamayı getirdi. Uygulamanın bugün Sebat maçıyla birlikte hayata geçeceği açıklandı.

Yönetimi suçladı
FIFA'NIN belirlediği 11 milyon dolarlık tazminat nedeniyle yeşil sahalara bir türlü dönemeyen Ariel Ortega, River Plate ile anlaştığını açıkladı. Ülkesinde bir televizyon programına katılan Arjantinli yıldız, Fenerbahçe ile dört yıllık anlaşma yaptığı ancak sadece beş ay para aldığını söyledi, "Onlar aracıları zengin ettiler, şimdi bu parayı benden istiyorlar" dedi.

Masaya oturacaklar
KENDİSİNE bir çok kulübün teklifte bulunduğunu söyleyen Ortega, "Ancak 30 yaşında bir oyuncu için kimse yüksek paralar ödemez. Fenerbahçe'ye 11 milyon dolar vermem imkansız. 2.5 milyon dolara anlaşmaya çalışacağım" diye konuştu. Bu arada Arjantinli yıldız ile her konuda el sıkışan River Plate Kulübü'nün, önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile masaya oturacağı belirtildi.

HIRVATİSTAN formasıyla Milli Takımımız'a karşı oynadığı maçta kaşı açılan Tomas'ın dikişleri sorun oldu. Yoğun çaba harcanan Tomas'ın bugün sabah kontrolden geçirileceği ancak Akçaabat Sebatspor karşısında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Kadrolar
FENERBAHÇE
Volkan
Fatih
Luciano
Mahmut
Ali Güneş
Selçuk
(Serhat)
Aurelio
Ümit
Tuncay
Nobre
Hooijdonk

AKÇAABAT SEBATSPOR
Metin
Sedat
Hamza
Macit
Abdurahman
Muzaffer
Mehmet Y.
Bayram
Erman Ö.
Semavi
Selahattin

SAAT: 19.00, STAT: Şükrü Saracoğlu, HAKEM: Mustafa Çulcu, YAYIN: Lig TV - Naklen, SAKATLAR: Mehmet Yozgatlı, Kemal (F.Bahçe), Marek (A.Sebat)

İkinci randevu
FENERBAHÇE ile Akçaabat Sebatspor bugüne kadar sadece bir kez karşı karşıya geldi. Ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan maç 1 - 1 berabere bitmişti.



SPOR


'Hagi üzülecek ama'
At yarışları
Avrupa Ligleri
Fener'in gurur tablosu
İkinci Lig Puan Durumu
Lakers durmuyor
İlk derbi Aslan'ın: 3-0
'Suçlu aranacaksa, o benim'
Daum nokta koydu
Bratu'dan suçlama
Neden olmasın ki
Bahreyn'e kuşatma!
Gönlünde yerli var
Haber turu...
Futbol basit bir oyun değildir
Maziye bir bakıver
Size inanıyoruz