Skorer Gerets'ten tartışılacak açıklamalar

Gerets'ten tartışılacak açıklamalar

30.04.2008 - 14:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fransa Ligi'nde Marsilya'yı çalıştıran Eric Gerets, Fransız basınına tartışma yaratacak bir açıklamada bulundu.

Geretsten tartışılacak açıklamalar

Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Eric Gerets, Olympique Marsilya'da çok mutlu olduğunu anlatırken, myfreesport.fr adlı internet sitesinde yayınlanan söyleşisinde, "Galatasaray'da yaşadığınız tecrübe, Marsilya'da ileri adım atmanızı sağladı mı?" şeklindeki soruyu, "Kesinlikle. Kutsal bir deneyimdi. Gerçekten tanınmamış bir kulüptü. Marsilya öyle değil. Türkiye, tamamen bir macera. Türkiye'de 2 yıl çalıştığımız zaman, istediğimiz her yere gidebiliriz" sözleriyle yanıtladı.

Gerets, Marsilya'da elde ettiği başarının, kendisine reklam olduğunu, dolayısıyla kendisiyle ilgilenen bazı kulüpler bulunmasını normal karşıladığını belirterek, "Ancak bu konuda konuşmanın anlamı yok. Haziran 2009'a kadar süren bir kontratım var. Marsilya'da kalmak istiyorum. Ancak bunun için bana takım lazım. Eğer benden takımı şampiyon yapmam bekleniyorsa, bunu becerebilecek futbolcular da alınmalı" dedi.

Gerets, önümüzdeki sezon şampiyonluk için Lyon takımıyla dişediş mücadele etmeyi şimdiden hasretle beklediğini ifade etti.