AntalyaSpor Giray Kaçar'dan iddialı açıklama

Giray Kaçar'dan iddialı açıklama

04.03.2014 - 12:31 | Son Güncellenme:

Medical Park Antalyaspor futbolcusu Giray Kaçar, Çaykur Rizespor maçı hakkında iddialı bir yorumda bulundu.

Giray Kaçardan iddialı açıklama

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında kendi evinde oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, karadeniz ekibi karşısında 3 puanla ayrılmak istiyor.
Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri’ndeki teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde antrenman yaptı. Antrenman öncesinde teknik patron Aybaba futbolcular ile kısa bir toplantı yaptı. Antrenmanda futbolcular koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman istasyon çalışması yaptı. Hafif sakatlıklarını bulunan Vederson ve Boom salonda, Insa ise takımdan ayrı koşu yaptı. A Milli Takım’daki Murat Duruer, Ümit Milli Takım’daki Emrah Başsan ile Kamerun Milli Takımı’na çağrılan Enogh Enoh antrenmana katılmadı.

"HEDEFİMİZ MUTLAK 3 PUAN"
Medical Park Antalyaspor futbolcusu Giray Kaçar, ligde Galatasaray, Bursa, Eskişehir ve Beşiktaş karşılaşmalarından mağlup olarak ayrılmadıklarını ama 4 puan aldıklarını hatırlatarak, "İyi mücadele ediyoruz. Kazanabileceğimiz maçlarda oldu. Gol yollarında şanssızlıklarımız var. Onun dışında performansımızın iyi olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra rakiplerimizle oynayacağız. Bir seri yakalayacağımıza inanıyorum. Buna da ihtiyacımız var" dedi.
Çaykur Rizespor karşısında galip ayrılmak istediklerini belirten Giray, "Mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. Bu maçtan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Kaliteli bir ekibiz ve iyi futbol oynuyoruz. Sonucunu da alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Basın mensuplarının düşme hattına yaklaşma sizde bir stres oluşturuyor mu? sorusuna ise Giray, "Bir stres oluşturmuyor. Biz kendimize güveniyoruz. Çok zorlu maçlar oynadığımız için bu durumda olduğumuza inanıyorum. Bundan sonra rakiplerimizle yenebileceğimiz maçlar oynayacağız. Düşme hattından 3 hafta içinde sıyrılacağız. Çaykur Rizespor karşılaşmasından 3 puan almamız gerekiyor bununda bilincindeyiz" şeklinde cevap verdi.

"RİZE İLE GALİBİYET SERİSİ BAŞLAYACAK"
Puan olarak sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan Medical Park Antalyaspor futbolcusu Köksal Yedek, "iyi futbollarının karşılığını alamıyoruz. Sahamızda oynayacağımız Çaykur Rizespor maçını kazanarak galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Alt sıralardan kurtulmak istiyoruz" dedi.
Medical Park Antalyaspor, hazırlıklarını akşam yapacağı antrenman ile sürdürecek.

Yazarlar