1.Lig Giresunspor 7 puandan memnun!

Giresunspor 7 puandan memnun!

16.09.2015 - 09:40 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig ekiplerinde Giresunspor’un teknik direktörü Sefer Yılmaz, Göztepe maçını ve ligin geride kalan 4 haftasını değerlendirdi. Yılmaz, ilk 7 haftada alınan 7 puandan gayet memnun olduklarını söyledi.

Giresunspor 7 puandan memnun

İlk 4 haftada alınan 7 puandan gayet memnun olduklarını ifade eden Sefer Yılmaz, “İlk 4 haftayı değerlendirirsek bizim için iyi geçen bir 4 hafta. İlk maçı çıkartırsak son 3 maçta aldığımız 7 puan gerçekten bizim için çok iyi. İlk maçta da geri dönüş yaptık ama olmadı daha sonraki haftalarda daha istekli, daha arzulu, benim dediklerimi sahaya yansıtan bir Giresunspor izledik. Özellikle Göztepe maçının ilk yarısı hemen hemen savunmaya dayalı anlamda harfiyen dediklerimi uygulayan bir Giresunspor vardı. Maçın 2. yarısında onlar da biz de gol pozisyonuna girmeye başladık. Golü biz atınca maç bize döndü. Hatta 2 veya 3. golü de atabilirdik, maçı da gol yemeden bitirdik” dedi.

Haberin Devamı

Alınan 7 puanın hem kendisinin hem de futbolcuların üzerinde iyi bir etki yapacağını belirten Yılmaz, "Fikstür olarak zor bir periyottan geçiyoruz. Üst üste zor maçlar, bu hafta yine Şanlıurfaspor ile deplasmanda maçımız var. Göztepe maçını unuttuk, oradaki galibiyet sevinci, hepsi geride kaldı. Önümüzde zorlu bir Urfa maçı var. Orada da son Samsun maçından sonra bir hoca değişikliği oldu. Onlar da yeni bir hoca, yeni bir çıkış ümidi ile oynayacaklar. Onlar için daha da önemli bir maç olacak bu maç. Kendi evlerinde artık bu gidişatı durdurmak için oynayacaklar. Biz bugünden itibaren o maça hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Dar bütçeli bir takım olduklarını ama hedefleri olan bir takım olduklarını vurgulayan Yılmaz, "Sezon başında da söyledim. İstediği kadar küçük bir bütçe olsun çok fazla sansasyonel transfer yapmasak da benim hedefim başarabileceğimiz en iyi yere gelmek. Lig uzun bir maraton, inşallah istediğimiz hedeflediğimiz yerde ligi bitiririz" şeklinde konuştu.