Fenerbahçe Gökhan Gönül, antrenmanı izledi

Gökhan Gönül, antrenmanı izledi

09.07.2013 - 12:05 | Son Güncellenme:

Sezon sonunda ameliyat olan ve tedavisine devam edilen Gökhan Gönül, Fenerbahçe'nin sabahki antrenmanını izledi.

Gökhan Gönül, antrenmanı izledi

Topuk Yaylası'nda teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde sabah saatlerinde gerçekleştirilen sarı - lacivertli futbolcular, koşu, ısınma ve top çalışması yaptı.

Haberin Devamı

Antrenmana izinli olan Meireles, Dirk Kuyt, Sow, Salih Uçan ve yeni transfer Bruno Alves ile sakatlığı bulunan Gökhan Gönül, katılmadı.

GÖKHAN GÖNÜL, ANTRENMANI KENARDAN TAKİP ETTİ

Bu arada geçen sezon sonunda ameliyat olan ve tedavisi devam eden Gökhan Gönül, takım arkadaşlarını kenardan izledi. Tecrübeli futbolcunun özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

FENERBAHÇE'DE FUTBOLCULARIN ANALİZİ İÇİN YENİ SİSTEM: GPS SPORT

Fenerbahçe'de futbolcuların tüm verilerini çok kısa sürede toplayıp teknik ekibe aktaran GPS Sport analiz sistemiyle çalıştığı bildirildi.

Sistemin, detaylı bir şekilde futbolcu değerlerini 3 dakika içinde merkeze ilettiği, uydu üzerinden futbolcuların tüm hareketlerini bilgisiyara aktardığı, futbolcuların yaptığı hızı, kas grubu hareketlerini ve vücuda binen yük hakkında bilgiler verdiği bu sayede de teknik ekibin futbolcuya anında müdahale etme imkanı tanıdığı kaydedildi. Bir anlamda alarm veren bu sistemin futbolcuların sakatlanma riskini de azalttığı ifade edildi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN MAÇ PROGRAMI BELLİ OLDU

Sarı - lacivertliler, ilk hazırlık maçını Boluspor'la 19 Temmuz'da saat 19.07'de Düzce Stadı'nda yapacak. Yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçı ise 21 Temmuz’da Azerbaycan’da oynanacak. Hazar Lankeran takımı ile Lankeran’da karşılaşacak olan sarı-lacivertli takım Bakü’ye 220 kilometre mesafedeki Lankeran’a özel uçak ile gidecek ve direkt olarak Lankeran’a uçacak. Bu karşılaşma TSİ 20.00'de. Sarı - lacivertliler 3. hazırlık maçını ise Üçüncü hazırlık maçı ise Kadıköy’de oynanacak. 24 Temmuz’da planlanan mücadele Hollanda’nın PSV takımı ile 21.45'te başlayacak.

Yazarlar