Beşiktaş Gökhan ile Dorukhan yok

Gökhan ile Dorukhan yok

18.05.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta, Trabzonspor kafilesine Gary Medel dahil edilirken, Gökhan Gönül ile Dorukhan Toköz kadroda yer almadı.

Gökhan ile Dorukhan yok

Siyah-beyazlılar, bugün Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki idmana tedavisi süren Gökhan Gönül ile sağ baldırında ağrısı devam eden Dorukhan Toköz katılmadı. İstasyon koşularıyla başlayan idmanda siyah-beyazlılar, daha sonra pas çalışması gerçekleştirdi. Taktik programların ardından antrenman, çift kale maç ve şut çalışmasıyla tamamlandı. Trabzonspor kafilesine Gary Medel dahil edilirken, Gökhan Gönül ile Dorukhan Toköz kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

128. randevu

Trabzonspor ile Beşiktaş, Süper Lig’de bugün Trabzon’da yapacakları maçla 128. kez karşı karşıya gelecek. Bordo-mavili takımın 2-0 galibiyetiyle 11 Ekim 1973’te başlayan 46 yıllık rekabette, geride kalan 127 karşılaşmanın 53’ünü Beşiktaş, 43’ünü Trabzonspor kazandı, 31 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Siyah-beyazlıların 175 golüne, bordo-mavililer 137 golle karşılık verdi.

Kampa girdiler
Bordo-mavililer, Beşiktaş maçının son idmanını dün yaptı ve kampa girdi. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların pas ve şut çalışmasının ardından çift kale maç yaptığı bildirildi.

Gökhan ile Dorukhan yok

Yazarlar