Trabzonspor Gökhan Saral: 'Trabzonspor yıpratılmaya çalışılıyor'

Gökhan Saral: 'Trabzonspor yıpratılmaya çalışılıyor'

23.11.2016 - 11:58 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, bordo mavili kulübün derin bir lobi tarafından yıpratılmaya çalışıldığını söyledi

Gökhan Saral: Trabzonspor yıpratılmaya çalışılıyor

Sosyal medya hesabı twitterdan paylaşımda bulunan Gökhan Saral, "Trabzonspor cezalandırılmaya devam ediliyor. Sonuçta camiamızın içi kan ağlıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in, FETÖ konusunda şike ve sonrasında yapılan tüm uygulamaları ve de kurulların aldığı kararları inceletmesi gerekir. Hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak. Bizler sonuna kadar takipçisiyiz. FETÖ, şike ve uzantılarına karşı büyük Trabzonspor dimdik ayaktadır" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

ESKİ BAŞKAN ANILDI

Trabzonspor, 1982 yılında vefat eden kulübün eski başkanlardan Bekir Suat Oyman’ı ölüm yıldönümünde andı. Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan mesajda, "23 Aralık 1982 tarihinde aramızdan ayrılan eski başkanımız Bekir Suat Oyman'ı saygıyla anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verildi.

ALTYAPIDA FIRTINA ESİYOR

Bu arada Trabzonspor altyapı takımları, mücadele ettikleri kategorilerde başarılı sonuçlar almayı sürdürüyor. Bordo mavililer, 6 ayrı kategoride oynanan maçlarda 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek, haftayı yenilgisiz tamamladı. U21 Süper Ligi’nin 11’inci haftasında Antalyaspor’u 1-0 mağlup eden Trabzonspor, Gelişim Ligi 11’inci hafta müsabakalarında ise 5 ayrı kategoride 4 galibiyet elde etti. Bordo mavililer Tokatspor ile 5 ayrı kategoride oynanan maçlarda rakibi karşısından U19 kategorisinde 1-0, U17’de 9-1, U16’da 2-0, U15’de 9-0 galip ayrılıp, U14 kategorisinde ise 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor söz konusu 6 maçta 23 gol atıp, kalesinde sadece 2 gol gördü.