1.Lig 'Gökhan Ünal Ankaraspor'la anlaştı' iddiası

'Gökhan Ünal Ankaraspor'la anlaştı' iddiası

24.12.2013 - 16:41 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig ekibi Ankaraspor'un Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da formasını giyen Gökhan Ünal'la anlaşmaya vardığı ileri sürüldü.

Gökhan Ünal Ankarasporla anlaştı iddiası

PTT 1. Lig'de Süper Lig'i hedefleyen takımlar arasında yer alan başkent temsilcisi Ankaraspor'un, Kardemir Karabükspor ile yollarını ayırdıktan sonra serbest kalan forvet oyuncusu Gökhan Ünal ile anlaşma sağladığı belirtiliyor...

Haberin Devamı

Kayserispor, Fenerbahçe, Trabzonspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımlarının formalarını da giyen 31 yaşındaki Gökhan Ünal ile gol yollarındaki problemlerini halledeceklerini belirten Leoparlar, transferlerin süreceğini açıkladı.

2005-06 sezonunda gol kralı olmuştu

23 Temmuz 1982 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen 1.85 boyundaki Gökhan Ünal, amatör kariyerine Petrol Ofisi’nde başladı. Daha sonra 2000 yılında Gençlerbirliği’nde profesyonel oldu. Kayserispor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve 2005-2006 sezonunu 25 golle bitirerek gol kralı olan Gökhan Ünal, 2008'de Trabzonspor'a transfer oldu. Tecrübeli forvet, 2010'da Burak Yılmaz artı 3.2 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Ancak sarı-lacivertli takımda camianın beklentilerine karşılık veremeyen Gökhan Ünal dev ekipte tutunamayıp sırasıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kayserispor'da kiralık olarak forma giydi. Ve son olarak 2012'de Kardemir Karabükspor'a transfer oldu.

Haberin Devamı

Bu sezon Elazığspor ve Kasımpaşa maçlarında ağları sallayan tecrübeli forvet, Spor Toto Süper Lig'deki gol sayısını 94'e çıkarmıştı.

Yazarlar