Milli Takım Gol düellosundan kazanan çıkmadı

Gol düellosundan kazanan çıkmadı

15.08.2013 - 23:57 | Son Güncellenme:

Almanya, hazırlık maçında Paraguay'la 3-3 berabere kaldı.

Gol düellosundan kazanan çıkmadı

Almanya Milli Takımı özel maçta Güney Amerika ekibi Paraguay Milli Takımı ile 3-3 berabere kaldı.

Almanya'nın Kaiserslautern kentinde Fritz-Walter Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısının başında Paraguay 9. dakikada Nunez ve 13. dakikada Pittoni ile 2-0 öne geçti. Daha sonraki dakikalarda topralanan Alman ekibi 18. dakikada İlkay Gündoğan ve 31. dakikada Thomas Müller ile bulduğu gollerle 2-2'lik eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın 45. dakikasında Miguel Samudio ile bir gol daha atan Güney Amerika ekibi, ilk yarıyı 3-2 önde kapattı.

İkinci yarıda daha fazla gol pozisyonlarına giren Almanya, 75. dakikada Lars Bender ile yeniden eşitliği sağladı: 3-3 Maçta başka gol olmadı ve karşılaşma 3-3 berabere tamamlandı.

Karşılaşmada 90 dakika forma giyen Alman milli takımının yıldız oyuncusu Mesut Özil, İlkay Gündoğan'ın attığı ilk golün asistini yaptı. Maç öncesi sırt ağrıları olan ve ilk on birde başlayan İlkay Gündoğan, 27 dakika oyunda kaldı.

Karşılaşmayı yaklaşık 47 bin 500 seyirci izledi.

Maçın ardından kalesinde gördüğü 3 golden dolayı Alman ekibinin savunması eleştirildi. Daha önce Alman Milli Takımı'nın Ekvador'u 4-2 yendiği, ABD'ye karşı da 4-3 mağlup olduğuna işaret edildi ve son 3 maçta kalesinde 9 gol gördüğüne dikkat çekildi.

Yazarlar